Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Mari_a:
Pfoooai! Sunt uimita!
Ce am descoperit in seara asta?! Absolut din intamplare! Andromeda are blog! Pai de ce nu spui draghe, sa ti-l mazgalim si noi putin?! :P ;D
Glumesc!
Mai ales ala cu PS m-a dat gata! ::)
Magdalena_:
Cred ca e boala generala cu naspha la sfarsit de saptamana.
S-a mai imbunatatit putin situatia, am tras o tura pe la Pitesti cu fiumeu si sper sa pot dormi in noaptea asta.
Maine.........!
almi_gabi:
--- Citat din: Mari_a din Vineri, 04 Noiembrie 2011, 22:16 ---Ma joc! Intrucat, deoarece si pentru ca nu pot sa alerg si in maini!
Sunt asa dragutee... o sa le fac poza sa pun aici.
( ;D )
,,,,,
--- Terminare citat ---
mainile ti le-am vazut - da sunt dragute ;D
si apoi sa stii ca am vazut cand eram mai mica un nene care mergea in maini ( aproape alerga) , mergea pe bicicleta cu spatele - asa ca eu zic sa perseverezi ;D
--- Citat din: Mari_a din Vineri, 04 Noiembrie 2011, 22:16 ---.....
Petrecerea continua: in urmatoarele doua zile o sa alerg la lacuri 8) 8) 8)
--- Terminare citat ---
curse de canotaj !?? :o ;D
--- Citat din: Mari_a din Vineri, 04 Noiembrie 2011, 22:59 ---Pfoooai! Sunt uimita!
Ce am descoperit in seara asta?! Absolut din intamplare! Andromeda are blog! Pai de ce nu spui draghe, sa ti-l mazgalim si noi putin?! :P ;D
--- Terminare citat ---
te rog sa ai pregatite laptop, reportofon, megafon, xilofon- toata tehnica necesara abordarii de pe acolo ;D
ma simt adormita si tot ma tin de "traznai" - ma duc sa mai sforai o vreme ;D
Mari_a:
Mah, vaz ca aicea se face analiza pe text! ;D Pai nu ti-am zis ca vreau sa fiu pregatita: daca pun mana pe EL, apai sa-l tin bine, sa nu cumva sa-mi scape! ;D
Iete: (trei dintr-o lovitura: alea mici roz si Miss Curiosity killed the cat)
Ori voiai sa-ti pozez mainile? No, no, no, fara anatomie descriptiva pe forum ;D Ca cine stie ce idei ne mai vin!
Azi ma simt calatoare. Am un dor de duca-n mine....
Ma duc la lacuri, sa fac curse. De tot felul ;D. Poate gasesc si o barca... Ma duc sa ma dau mare la apa mica :D (Dar in special plec ca sa fiu departe de orice calculator!!!)
Hai sa aveti un weekend placut, toate si toti!
Va tzuc ! :-*
silviu:
--- Citat din: Mari_a din Vineri, 04 Noiembrie 2011, 22:16 ---Ma joc! Intrucat, deoarece si pentru ca nu pot sa alerg si in maini!
Sunt asa dragutee... o sa le fac poza sa pun aici.
( ;D )
--- Terminare citat ---
sunt prea usoare. daca tot vrei sa faci muschi, foloseste gantere de 3 - 5 kg.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă