Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1573760 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3270 : Vineri, 04 Noiembrie 2011, 12:11 »

Eh, chiar de tae bo nu m-am apucat (inca!  ;D )  Stai linistita, ca nu ma pregatesc pentru tine. Io vreau sa fiu preparata daca apare vreun EL  8)   ;D

deci sa aiba asigurarile platite ca primele 3 saptamani le petrece la terapie intensiva   :o

acus viu sa dau cu otet, cu saruri , cu tot ce vrei tu , numa' sa-ti revii in simtiri  :D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3271 : Vineri, 04 Noiembrie 2011, 12:47 »
Eh, vedem noi unde!  ;D 
La orizontala, oricum!   ;)
Dar stiu sa fac respiratie bouche a bouche  ::)

(Phui, stai sa ma dau mai la perete, ca iar era sa cad din pat!!! Vise de noapte!)

julia

• Vizitator
« Răspuns #3272 : Vineri, 04 Noiembrie 2011, 19:05 »
Citat
Cum te simti acum?

da` cin mai stie ?...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3273 : Vineri, 04 Noiembrie 2011, 21:57 »
Citat din: Mari_a
mi-am scos doua lucrusoare dragute roz-trandafirii, cu care nu m-am mai jucat de mult: doua gantere de cate un kil!
si ce faci cu ele? ???

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3274 : Vineri, 04 Noiembrie 2011, 22:16 »
Ma joc! Intrucat, deoarece si pentru ca nu pot sa alerg si in maini!
Sunt asa dragutee... o sa le fac poza sa pun aici.
   (  ;D  )

In seara asta a fost super fain! Parcul mai luminat, e adevarat ca si un pic mai animat, dar doar atata cat sa nu te gandesti daca te urmareste vreo umbra...
Si m-am smecherit: am redus ritmul, dar am marit durata...
Febra musculara e inca la locul ei.
Petrecerea continua: in urmatoarele doua zile o sa alerg la lacuri  8)  8)  8)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3275 : Vineri, 04 Noiembrie 2011, 22:59 »
Pfoooai! Sunt uimita!
Ce am descoperit in seara asta?! Absolut din intamplare! Andromeda are blog! Pai de ce nu spui draghe, sa ti-l mazgalim si noi putin?!  :P  ;D
Glumesc!
Mai ales ala cu PS m-a dat gata!  ::)

Magdalena_

• Vizitator
« Răspuns #3276 : Vineri, 04 Noiembrie 2011, 23:31 »
Cred ca e boala generala cu naspha la sfarsit de saptamana.
S-a mai imbunatatit putin situatia, am tras o tura pe la Pitesti cu fiumeu si sper sa pot dormi in noaptea asta.
Maine.........!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3277 : Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011, 05:20 »
   (  ;D  )

,,,,,

mainile ti le-am vazut - da sunt dragute  ;D
si apoi sa stii ca am vazut cand eram mai mica un nene care mergea in maini ( aproape alerga) , mergea pe bicicleta cu spatele - asa ca eu zic sa perseverezi  ;D

.....
Petrecerea continua: in urmatoarele doua zile o sa alerg la lacuri  8)  8)  8)

curse de canotaj  !?? :o  ;D

Pfoooai! Sunt uimita!
Ce am descoperit in seara asta?! Absolut din intamplare! Andromeda are blog! Pai de ce nu spui draghe, sa ti-l mazgalim si noi putin?!  :P  ;D

te rog sa ai pregatite laptop, reportofon, megafon, xilofon-  toata tehnica necesara abordarii de pe acolo  ;D

ma simt adormita si tot ma tin de "traznai" - ma duc sa mai sforai o vreme  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3278 : Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011, 08:27 »
Mah, vaz ca aicea se face analiza pe text!  ;D  Pai nu ti-am zis ca vreau sa fiu pregatita: daca pun mana pe EL, apai sa-l tin bine, sa nu cumva sa-mi scape!  ;D
Iete: (trei dintr-o lovitura: alea mici roz si Miss Curiosity killed the cat)
Ori voiai sa-ti pozez mainile? No, no, no, fara anatomie descriptiva pe forum  ;D Ca cine stie ce idei ne mai vin!

Azi ma simt calatoare. Am un dor de duca-n mine....
Ma duc la lacuri, sa fac curse. De tot felul  ;D. Poate gasesc si o barca... Ma duc sa ma dau mare la apa mica  :D (Dar in special plec ca sa fiu departe de orice calculator!!!)
Hai sa aveti un weekend placut, toate si toti!
 Va  tzuc !    :-*

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3279 : Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011, 17:14 »
   (  ;D  )
sunt prea usoare. daca tot vrei sa faci muschi, foloseste gantere de 3 - 5 kg.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3280 : Duminică, 06 Noiembrie 2011, 09:00 »
alone   8) 
nobody here !!??  :o

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3281 : Duminică, 06 Noiembrie 2011, 18:39 »
sunt prea usoare
Mah, nu vreau sa-l omor!  ;D   Doar sa am putere sa ma agat bine de el. Daca dau de vreun motociclist?  ;D

Acum ma simt relaxata.
Nu mi-a mai trebuit nimic. Nici muzica, nici tv, nimic. A fost “sambata mortilor”. S-au facut colive, ca la tara. I-am zis lui Babette de vineri: sa nu-mi aduci paispe matusi p-aici!
Cand se incinge neutronul singuratic, e musai sa-l duc sa-l racesc cu apa tare, pardon, grea, ca altfel e pericol de accident nuclear!
M-am simtit aproape ca-n zilele in care am stat singura-cuc la Sibiel. Numai ca pe malul celalalt nu erau munti, ci blocuri, iar apa nu susura, ci baltea!

Am si alergat pe la lacuri, insa m-am dus prea pe inserat si pe-acolo nu-i nici un bec, terenu-i accidentat, aerul e mai rece si mult mai umed. Mi-am facut de lucru nitel si am continuat in curte, inca 22 de ture x 50 m.

Am o vecina haioasa foc! S-a intors de curand din Italia. A fost la munca 11 ani. Daca ea nu mi-a spus ce munca, nici eu n-am intrebat-o. Grea, oricum. Dar s-a intors fara sot. Pai, ‘mnealui nu se intoarce? Ea: Eh, ne-am despartit cum ajuns acolo, ca era tampit. Eu: Aha! Dar ea nu s-a intors cu mana goala: cu bani si cu Domenico – un ingeras de nici cinci ani, care nu stie o boaba romaneste. Zic: pai si pe Domenico cu cine l-ai facut? Auziti raspuns: cu niste italieni;D  ;D  ;D

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #3282 : Duminică, 06 Noiembrie 2011, 18:59 »
Ai umor, Mari_a.  :)
Oricum ma simteam bine azi (ca petrecui citeva zile placute) dar m-ai facut sa rid si tu, cu postarea ta, cu ganterele tale "moderate", bune doar cit sa nu-l omori :) Am mai vazut la o fata acasa gantere din astea mici, ba chiar un pic mai mici, cred ca aveau doar juma' de kil. E o moda, o tactica?

Faza cu vecina ta e ko-lo-sa-la! ;D

Am citit zilele trecute un banc cam in acelasi ton:
 Doua vecine se intilnesc dimineata .
- Ce-i cu tine , draga , esti bolnava ?
- Nu, de ce intrebi ?
-Am vazut dimineata doctorul iesind din apartamentul tau ..
-Si ce ? De la tine au iesit trei soldati . Nu te-am intrebat daca a izbucnit razboiul ...
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3283 : Duminică, 06 Noiembrie 2011, 19:19 »
Sunt o necesitate. Dupa paishpe ore de stat pe scaun zilnic, am ajuns adusa de spate ca semnu' intrebarii!
(Oare de acolo mi se trage avalansa de intrebari din tzeasta?  Hmmmm... trebe sa indreptam situatia!)

Da, e tare tipa! (pentru cunoscatori, e un fel de Anca). A venit de vreo trei saptamini - casa-i era in paragina, magaziile gata sa cada la noi in curte... Le-a demolat, a jupuit casa, si-a adus niste zidari pe care-i joaca pe sarma! Ce-ati facut, ma, acolo? Jos! Refaceti, ca nu-mi place!
Ce-mi plac femeile puternice!  8) 

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3284 : Duminică, 06 Noiembrie 2011, 19:32 »
mai bine acum ca ati revenit  ;D