Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Mari_a:
ăvcors, ca sa zic asa! Pai altfel ce rost ar avea?! Te mananca febra!
Si, ca o bomboana pe coliva, aseara am scotocit prin camara si mi-am scos doua lucrusoare dragute roz-trandafirii, cu care nu m-am mai jucat de mult: doua gantere de cate un kil! 8) ;D
steliana:
in urma cu postarile, cu invatatul sa "conduc", desi sunt coordonatoare!
constienta ca natura ghietiii pe care am pasit la incepulul anului, va fi cea pe care voi pasi pana la sfarsitul vietii ...
mi-e dor de mine, de voi, de fiecare ceva ... din noi ...
almi_gabi:
--- Citat din: Mari_a din Vineri, 04 Noiembrie 2011, 09:51 ---....... aseara am scotocit prin camara si mi-am scos doua lucrusoare dragute roz-trandafirii, cu care nu m-am mai jucat de mult: doua gantere de cate un kil! 8) ;D
--- Terminare citat ---
vad ca te-ai apucat serios de d'astea - te iei si de tae-bo ? :o- nu de alta - dar sa vin "echipata" cu scuturi ???
si ca ai adus vorba - ce imi plac mie fazele astea cu "catelusii" din parc care vor si ei sa se joace - si daca se ridica in 2 picioare e cu un metru mai inalt ca mine - cica nu fac nimic - nici nu trebuie - ii de ajuns sa stranute la mine si ma culeg de pe asfalt :-\
--- Citat din: steliana din Vineri, 04 Noiembrie 2011, 11:02 ---...
mi-e dor de mine, de voi, de fiecare ceva ... din noi ...
--- Terminare citat ---
si mie de tine ;D
ma simt cumva - asa, stiti voi cum - ca doar este vineri trecute de 11 fix si ... intrezaresc .... ;D
steliana:
intrezarirea ta, intensitatea mea ...
dar si mie, de tine! :-*
Mari_a:
Frecati-ma si pe mine pa maini cu otet! Ca mi s-a aplecat de atata dragoste p-aici! Frate, dar gasiti-va si voi un barbat! (Unu' fiecare, vreau sa zic!) ;D
Eh, chiar de tae bo nu m-am apucat (inca! ;D ) Stai linistita, ca nu ma pregatesc pentru tine. Io vreau sa fiu preparata daca apare vreun EL 8) ;D
Eu ma simt nashpa, ca de obicei vinerea: hai, ramai tu, ca stai aproape - vezi tu daca o mai fi ceva p-aici, ca noi plecam, ca sa nu prindem aglomeratie pe DN1! >:( >:( >:(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă