Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (652/1680) > >>

balanta:
silviu...pentru asta s-a inventat colacul!

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 02 Noiembrie 2011, 21:38 ---........
 Cand am inceput sa o las mai moale si am mers o bucata, a trecut pe langa mine si mi-a zis "nu te opri!"
....

--- Terminare citat ---

din mers draga  ;D
asta imi aduce aminte de incercarile mele din timpuri stravechi in ale alergatului prin parc - ma dadeam prin Herastrau - pe acolo veneau si o "ciurda" de chinezi (era ambasada pe acolo)- subtiri ca paiul  ???- si le aveau neica cu jogging-ul - asa cum spui si tu - pana dadeam eu o roata ei deja erau la a treia  :o
asa ca mi-am zis ca mai bine ma plimb decat sa alerg - si am constat ca ma deplasam mai repede mergand decat alergand  ;D
acum ma uit la altii cum alearga - ii' mai sigur  :D
asa ca poate iei niste role - sigur il depasesti pe ala in pantaloni scurti - el fugea ca ii era frig  ;D

de fapt vroiam sa va spun ca ma simt "amnezica"  :o - am uitat unde am pus niste acte si le caut de 2 zile

Mari_a:
Silviu, dar tu ce stii sa faci, daca nu sunt indiscreta?   :P

Aseara am ajuns acasa lac. Chiar ma miram: de unde atata apa intr-o stafida?!
Cred ca ala fugea de mine!  ;D  O fi zis ca vreau sa-i fac ceva!  ;D

Ah, a mea are doua perechi de role acasa si alte doua-trei mai vechi prin pod. Ce mi-ar placea sa stiu sa merg! Dar nu s-a lipit de mine de nici un fel. Nici patinajul pe gheata, nici schiurile, nimic. Am avut o matusa sportiva de performanta. De cate ori m-a dus ea cu forta la patinoar si nimic! Sunt o mare fricoasa. Cu schiurile am incercat o data la Tusnad si imediat am luat pomul in brate!

Acuma ma simt putin nervoasa - Doamne, daca ar durea prostia!
Dar cu nitica forumuiala o sa ma calmez, o sa fiu ca noua!  :)

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Joi, 03 Noiembrie 2011, 09:36 ---.....
Acuma ma simt putin nervoasa - Doamne, daca ar durea prostia!

--- Terminare citat ---

s-ar inventa o bulina pentru tratament - si s-ar ameliora - prostia  ;D ( pentru durere exista deja  8) )
lasa nervii - ca face rau la ten  ;D

silviu:

--- Citat din: Mari_a din Joi, 03 Noiembrie 2011, 09:36 ---Silviu, dar tu ce stii sa faci, daca nu sunt indiscreta?   :P
--- Terminare citat ---
hi,hi... vrei sa mi se interzica accesul pe forum? ???

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă