Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Saturnianul:
--- Citat din: adria din Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 20:49 ---pacat, saturniene, tara e superba, oamenii sunt ai dracului
--- Terminare citat ---
Am zis eu că nu-mi place ţara? ;D Pentru că nu patriotismul ăsta ni se serveşte, ci cu totul... altfel de patriotism :)
luciamanta:
--- Citat din: Saturnianul din Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 21:14 ---
--- Citat din: adria din Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 20:49 ---pacat, saturniene, tara e superba, oamenii sunt ai dracului
--- Terminare citat ---
Am zis eu că nu-mi place ţara? ;D Pentru că nu patriotismul ăsta ni se serveşte, ci cu totul... altfel de patriotism :)
--- Terminare citat ---
Saturn, dragule, mie imi place sinceritatea ta.
Crista:
Ma simt ca paharul acela pe jumatate plin - partea alor mei , pe jumatate gol - partea mea din mine.O fi extenuarea de sfarsit de an. Si atat de greu merge internet-ul asta...De cateva seri tot incerc sa ajung aici , cu sperantele de rigoare
adria:
--- Citat din: Saturnianul din Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 21:14 ---
--- Terminare citat ---
--- Terminare citat ---
dragul meu, saturn, sa inteleg ca tu astepti sa.... iti dea cineva niste patriotism? sau ai vrea sa-l cumperi? cel de care vorbeam eu e cel ce-l ai in suflet
sunt convinsa ca intelegi foarte bine, e altceva fata de lozincile patriotarde ce ne sunt servite de unii
gabrel:
Ma simt increzatoare, un pic trista ca nu am putut veni cu voi azi in parc, inca mi-e frica sa plec la plimbari asa de lungi. Am fost aici intr-un parculet si am citit putin, ascultat pasarele, chestii din astea.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă