Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
almi_gabi:
pai, bine mari - tu vrei sa te plimbi prin centrul Bucurestiului si sa auzi susur de ape cristaline :-\
ia-ti si tu niste casti si asculta muzica de relaxare - cu volumul la maxim - ca sa acoperi traficul 8)
eu obosita - incarcand sa descopar misterul ???- sau "miss-ter-ul" ;D - sau ziua de ieri :o
Mari_a:
Cred ca pana la urma ma duc acasa si deschid toate robinetele... Sa curga garlaaaaa...
Muzica in trafic, per pedes, nu prea mai ascult - de cand era sa ma calce o masina ;D. Iar motorizata - de cand am iesit intr-o intersectie in fata masinii de pompieri :o :-[ n-o mai dau tare decat daca-s in afara orasului.
Ungurii ii zic ter la piata. Asteptam "miss-ter-ul" tau :D Ce sa fie - ce sa fie? ???
varsator38:
ma doare capul...sa fie din cauza ca-l am ;) sau materialul e de calitate indoielnica :P
un"tamaduitor"avem printre noi!?
silviu:
am cunoscut o fata pe care o durea mai mereu capul. spunea ca durerea asta se trage de la lipsa unui iubit :-\
varsator38:
Silviu sti ca tin cont de sfaturile tale ;)...dar pe mine nu ma doare "mai mereu"...doar "cateodata"...in cazul acesta care o fi cauza oare?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă