Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (632/1680) > >>

almi_gabi:
azi voi face abstractie de nori si de vremea morocanoasa de afara - de aceea s-au inventat "mall-urile"  ;D - asa ca vreau sa ma simt bine si sa ma bucur de "hamburghir, chimburghir" de pe acolo
vii tu mari cu ciolanul tau - nici nu vreau - apoi o sa ma simt ghiftuita  :P si iar o sa sara cantarul din scala permisa - Sibielul a inclinat deja balanta periculos  ::)

janeta:
cine ma puse sa intru pe forum ? ma dati peste cap de tot .

mai intai Gigi cu Revelionul : eu nici nu m-am gandit ce am sa fac in seara aceea si citind cat umbla el si ce oferta tentanta va fi ( si amintindu-mi cat de mult mi-a placut sa fiu cu voi la Sibiel ) deja incep sa mi se aprinda beculetele si sa-mi perturbe linistea duminicala .

pe urma povestea cu Haidu-nu-mai-stiu-cum si toboganul de acolo care ma facu sa mi se increteasca pielea pe mine de invidie si parere de rau ca nu mi-am tocit si eu slipii pe acolo si ca , spre deosebire de Mari_a , am coatele intregi dar si o traista mai goala de amintiri frumoase .

hop si gabitz cu mall-ul ei ( noroc ca nu-mi plac tocaturile alea ) sa puna paie pe foc peste starea mea de tot...( mai bine tac , ca nu dau dovada de vulgaritate in ziua Domnului )...

afara e urat ca pacatul , in casa e intuneric si nu-mi place deloc cand nu-mi intra soarele pe geam , asa ca am sa ma imbrac iute si am sa plec la o prietena la o cafea sa-mi treaca de urat .

luciamanta:
Janeta, nu uita suntem si noi aici pentru petrecerea timpului liber.  Eu azi ma simt linistita si multumita.

julia:
chiar asa Lucia
ce sunteti fratilor asa de meteosensibili?
daca nu gasiti soarele afara, cautati-l in suflete. poate sa fie sufletul oricui.

luciamanta:
   Ma simt foarte bine, parca as fi din nou indragostita. Am facut planuri, m-am plimbat, m-am emotionat, am fost rasfatata, am râs, am condus, mi-am pus pneurile de iarna la maşină si m-am intalnit cu vechi prieteni si cunostine. Nu as fi vrut sa ia sfârşit ziua de azi, dar toate pe lumea asta au un inceput si un sfarsit. Aaaa!! Au uitat sa va spun: cineva s-a oferit sa imi gateasca! Sper ca nu am visat!!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă