Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Mari_a:
Neahhh, de unde imaginatie? Tre' sa le arati, sa le explici, sa le faci o schema inginereasca... sa le dai cote, unghiuri, pehashuri etc ;D
Nu stiu ce vor, dar vor! ;D ;D ;D
Mari_a:
Acum ma simt incomodata. De multe persoane (neah, nu-i bai, io in situatii din astea ma retrag).
De multe chestii.
Una dintre chestii: de ce mama lu' ala rau tre' sa se face curse de masini in centru'??? Duca-se-pe-pustii pe la margine pe undeva! Nu era si asa traficul sugrumat?! Eu, care in drumurile mele tai centrul, va trebui sa ocolesc pe la Ploiesti! Ah, urasc ocolurile, ocolisurile si ocoliturile! Cica daca te repezi asa, direct la tinta, inseamna ca nu stii sa fii diplomat! Asta e!
silviu:
poate vrei la karate sau la judo :-\ pe vremuri am cochetat cu aceste sporturi da' nu prea mi-au placut;
1 - pentru ca se vorbea numai in japoneza :o m-a pus fata-n fata cu o tipa si mi-a cerut sa-i fac o-soto-gauri prin sacrificiu din spate :o nici nu stiam cine se sacrifica, eu sau ea? ???
si B - n-am inteles de ce sa-i fac procedeul pe tatami, in vazul tuturor, cand se putea si mai bine acasa la mine, pe tatami din sufragerie :-\
uite, acum ma simt nostalgic :'(
almi_gabi:
dezamagita ca m-am trezit asa devreme ??? - si e si innorat afara
Mari_a:
Presata de timp. Ma omoara calculatorul asta! Trec la cratita. Am pe aragaz un ciolan care e musai sa-mi iasa ca ala de la Grand Plaza din Sibiu.
Si uite asa am mai bifat una: eu nu mancam porc decat de Craciun. Si nici nu beam, decat din an in Paste...De cand cu SC-ul, m-am mai dsteptat si io ...
;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă