Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (620/1680) > >>

Mari_a:
Acum ma simt muuult mai bine decat de dimineata. Cred ca s-a produs un declic...
Mi-am amintit ce mi-au spus cateva forumiste si cativa forumisti la intalnire. E bine. Daca lumea ma accepta asa cum sunt, cred ca o sa incep sa fac si eu pace cu mine insami.

Am mancat de pranz singura in restaurant. Singura, stiti ce-i aia? Singura! In acorduri de muzica clasica.
Baiatul de la bar e pe afara, mai sunt doi bucatari in spate si am vazut prin spate un baiat in salopeta - care se ocupa de ceva tehnic pe-aici. In rest - nici tipenie de om!

Plec iar in expeditie prin imprejurimi, ca sa mi se aseze mancarea sibiana  :D. Foarte buna, foarte gustoasa, dar cam grea pentru mine, care-s obisnuita sa mananc doar frunze. Dar suna prea bine prin meniu si nu m-am putut abtine sa nu comand.  :)

Mari_a:
Ocrotita  ;)  ;D   Am lasat forumul deschis si cred ca baiatul de la bar a citit ce prostii am scris eu pe aici. A tinut sa vina sa-mi spuna ca diseara sa nu-mi fie frica, ca el va dormi la camera 2 (eu dorm la 1).
 ;D  ;D  ;D   Pai are un metru treizeci si treizeci de kile  ;D  La o adica tre' sa-l ocrotesc si sa-l apar eu pe el!  :P

Am fost in expeditie spre Saliste. Pacat ca am uitat aparatul. Drumul urca, coboara, urca, mai coboara, mai o ia la stanga, mai la dreapta... Hai inca un pic, inca o curba, sa vad ce e dupa colt... La un moment dat m-am oprit - sa nu-mi mai aud tropaitul ghetelor si fasiitul jachetei. Sa ascult nimicul. Si am avut inspiratia sa ma uit inapoi, de unde veneam. Stiti cum se vad muntii Sibielului dinspre Saliste??? Ca niste valuri, un sir de 10-12 munti ca o functie sinus aproape perfecta... Magnific! La un moment dat, printre pomii de pe dreapta se vedea o localitate si o portiune de sosea pe care circulau masinute-furnicute. Am mai mers un pic, pana in fata mi s-a deschis un platou larg, de culoarea laptelui cu cafea... Undeva in stanga cred ca era Salistea - ceva fabrica galbena, ceva hangare gri, oricum ceva ce nu parea a fi chiar sat. De-a dreapta, aceeasi sosea pe care tirurile pareau caramele insirate pe sarma. Am stat mult si am privit. Nu am mers mai departe, ca drumul incepea sa coboare si-mi era teama ca ma apuca intunericul la intoarcere. Nu era chiar pustiu, din loc in loc mai era cate o curte cu cate o casuta, o cabanuta, chiar doar cu o rulota... Nu-mi era frica de localnici, nici de cei cu masini de SB (cei cu masini mai modeste, care mergeau mai incet, chiar ma salutau!!!). Imi era un pic teama sa nu apara ceva haiduci cu masini cu numere de alte judete mai razboinice... Si sa nu ma intalnesc cu omul de la munte  (care stiti voi ce-ti face daca te prinde ;D  ;D  ;D ). Dar am fost aparata de cei doi vajnici aparatori ai dragostei libere de la pensiune - pe aia bruneta a pus-o gabi in poze pe topicul de Sibiel. La intoarcere, drept multumire, le-am luat salam de la magazinul din sat  :)  Culmea e ca ma ascultau! Ii strigam Fete, hai acasa! si imediat veneau langa mine!
Acum incerc sa omor plictiseala cu voi pe-aici...
Cred ca am peste zece ani de cand n-am mai plecat asa singura... Eram prin Predeal odata, cand am luat-o asa pe drumuri laturalnice... Gata sa ma manance ursu'  ;D   
Dar e foarte relaxant! Orasul ne-a salbaticit!

luciamanta:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 10 Octombrie 2011, 16:10 ---Am mancat de pranz singura in restaurant. Singura, stiti ce-i aia? Singura! In acorduri de muzica clasica.

--- Terminare citat ---
Sa inteleg ca ai inchiriat intreg restaurantul?

Mari_a:
Aaaa, as fi vrut eu sa pot face d-astea! Nu, asa s-a nimerit. A plecat toata lumea. Si in perioada asta cred ca nu sunt prea multi turisti prin zona.
Acum eu stau la calculator, langa bar, si-mi fac de lucru pe net. La o masa stau doi barbati. Nu sunt cazati aici, au venit doar la masa. Nu par a fi romani. Mai e un ospatar si un bucatar. In rest... o veverita printr-un pom. Si doi catei in curte.

luciamanta:
   Acum ma simt exceptional! Astazi am avut reusite pe toate planurile! La serviciu am terminat toate lucrarile la timp, am luat si un examen cu brio! Am aranjat cu medicul veterinar sa-i faca Tinei vaccinul anual! Bingo! Am primit si o recompensa neasteptata, doar nu degeaba am visat frumos azi-noapte! Iar acum, cand m-am intors de la plimbare cu catelele mele (fetele mele) am primit de la cineva drag  o vedere cu trandafiri rosii si fluturi multi!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă