Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
luciamanta:
Giovis, fii tare, tatal tau are nevoie de tine. Sa dea Dumnezeu sa reusesca operatia. Multa sanatate, incredere si nu dispera, nu te gandi la rău.
francesca777:
Cum ma simt? hmm...avand in vedere ca am mai adaugat ceva la anii precedenti...mai mare., cu mai multa experienta.:)))...
Giovis...ma alatur si eu celorlalti cu gandul bun...sunt aproape in aceeasi situatie ca si tine...asta-i viata, una calda, una rece dar Doamne Doamne ne da puterea necesara sa trecem peste...nu te va lasa nici pe tine sunt sigura.
Mari_a:
Giovis, am citit mesajul tau de aseara, dar n-am stiut ce sa-ti spun. Suntem alaturi de tine. Multa sanatate si fii tare!
Francesca, e ziua ta? Daca da, sa fii fericita, sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti tu sa ti se implineasca! (Si daca nu, tot la fel! :) )
Eu acum ma simt cam rau. Imi lipseste ceva. Zau, parca nu sunt intreaga. Unde sa fie? A vazut-o cineva azi? aaaaaalmi_gaaaaabi, unde esti, ca n-am cu cine sa ma joc p-aici! :)
varsator38:
Giovis sti doar ca esti printre prieteni,sigur multi dintre noi azi ti-am trimis in gand o incurajare!citeam undeva"fericiti cei ai caror inima cunoaste pasiunea prieteniei,doar ea ne face singuratatea si viata suportabila",deci vei depasi momentele dificile,pentru ca si noi,suntem langa tine si trebuie sa fi "tare",azi pentru tatal tau!
te asteptam cu vesti bune!
multa sanatate si incredere in bine!
everyoung:
Giovis, esti tanar, iar viata are pentru tine multe incercari! Pentru mine tu esti pe acest forum ca si copilul nostru! Mi-ar placea sa putem toti sa te sustinem sufleteste sa poti trece cu bine peste acest necaz! Sunt sigur ca totul va fi bine, pana la urma, dar e nevoie sa ai un moral ridicat si DOAR ganduri pozitive!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă