Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
julia:
incintata. sau incintatoare?
Mari_a:
Azi mai bine. Pen’ că nu mă duc la serviciu. Sâmbăta, că plouă, că ninge, că viscolește, că-i zăpada pân’ la brâu, tre’ să le duc la Babette și Moși d-ale gurii. Mai ales că în următoarele două sâmbete o să fiu plecată pe la băi...
Treaba se petrece, invariabil, așa: mă duc la un supermarket cu lista lor dată de vineri, cumpăr și plec. Mă mai sună de 4-5 ori – să iei și aia, și aia și d-aia cu moțu' pe dreapta. De obicei, sună după ce plec. Mă întorc, ori mă opresc la următorul. Eventual la încă unul. Până la ei, le iau pe toate la rând.
Asta-i excursia mea de sâmbăta. Am plecat! O zi bună tuturor!
luciamanta:
O zi buna si tie, Mari_a! Abia acum am inteles ca inseamna cu adevarat umilinta. Umilinta faţă de mine. Umilinţa de a fi marioneta cuiva. De abia acum am înţeles ce urma să devin: o spiţă la roata altcuiva care mergea pe un drum diferit de al meu... Ce bine că salvarea a venit din sufletul şi din mintea mea. Şi ce minunăţie este când suflul Domnului lucrează pentru mine!
Mă simt încrezătoare si puternică si stiu că nu o să pierd adevărul şi reperele in viaţă.
Mari_a:
Biruitoare! (Fraților, am învins! ;D)
Cred că azi am biruit radarul. La ieșirea din oraș, pe Bd.Biruinței, după o ușoară curbă la dreapta, domnu’ Radar ieșise la agățat... Doamna subsemnată avea nițel peste 20 (mai mult din spate; că din față...muzeu) Adică peste 20 peste limită (și de vârstă și de greutate)... Mă rog, o să vedem peste un timp care pe care. Oricum, n-am mai luat puncte de anul trecut și alea s-au prescris...
Dar n-am fost eu de vină: m-a impulsionat Marilyn Manson , care îmi urla Sweet Dreams de-mi căzuse capacul de la filtrul de habitaclu prin dreapta pe undeva…
Sweet dreams are made of this…
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
Mâine, go west! Să vedem dacă pe Iuliu Maniu agăț ceva…
almi_gabi:
obosita - am trecut sa vad ce mai faceti - maine poze si povesti despre cum a fost plimbarea la Antipa - "impaiatele" astea tare obositoare sunt ;D 8)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă