Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Mari_a:
--- Citat din: steliana din Joi, 22 Septembrie 2011, 09:11 ---daca ma aveai in camera ... discutam in "camera\e! :P si faceam de-o motiune ...
sa decida BP! - (biroul permanent)
in cazul nostru, BP = barbatul proiectului 8)
--- Terminare citat ---
Cum zicea Neli pe-aici: să nu dăm din Casă ;D
În privinţa lui BP - îi povesteam cuiva (care a fost vreo patru-cinci ani ghid) despre cum a avut el grijă de noi, să ne simtem bine, să nu ne lipsească nimic, a avut grijă de tot-tot-tot - noi n-a trebuit decât să vieţuim ;D. Şi persoana îmi zice: - Mă, ăla de-aţi fost voi cu el n-a fost ghid, a fost mama voastră! :)
luciamanta:
:) Francesca, nu lăsa tristeţea să te cuprindă. Treci tu si peste hopul acesta.
almi_gabi:
--- Citat din: francesca777 din Joi, 22 Septembrie 2011, 09:14 ---Se spune ca daca esti in concediu iti e bine...te trezesti frumos , linistit, surazator...ei bine nu....io-s trista, mahnita si oricat as incerca sa-mi indulcesc zilele...gustul amar persista...
--- Terminare citat ---
multa sanatate, franci - te vei simti mai bine cand piciorul tau o sa fie mai bine
luciamanta:
Francesca, acum am realizat in ce situatie neplăcuta te afli, iti doresc insanatosire grabnica! Te pup
steliana:
--- Citat din: Mari_a din Joi, 22 Septembrie 2011, 09:40 ---Cum zicea Neli pe-aici: să nu dăm din Casă ;D
În privinţa lui BP - îi povesteam cuiva (care a fost vreo patru-cinci ani ghid) despre cum a avut el grijă de noi, să ne simtem bine, să nu ne lipsească nimic, a avut grijă de tot-tot-tot - noi n-a trebuit decât să vieţuim ;D. Şi persoana îmi zice: - Mă, ăla de-aţi fost voi cu el n-a fost ghid, a fost mama voastră! :)
--- Terminare citat ---
draga maria_a, spune-i aluia ... ca exista si mama mamei ... :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă