Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (588/1680) > >>

bit:
Rupt. Ma dor oasele. Si cand ma gandesc ca de-abia am inceput (adica starea asta superba o s-o simt vreo doua luni, day by day)...Mda. Concluzie:ma simt ca un prostanac (tinand cont de expresia "Lenea e apanajul oamenilor inteligenti" - la care subscriu si la care voi nazui de-acum incolo. Chiar daca IQ-ul n-o sa-mi creasca, tre`sa fac la un fel cu munca. Chiar, obiectiv de atins: sa stau degeaba. Rectific: sa-mi permit sa nu fac nimic).

Mari_a:
Îmbăiată. În seara asta am făcut un circuit în Adriatica. O frumusețe! Ape-ape și băi-băi! Acolo e de mine! Tre' să-mi pun un bilețel MAAARE undeva, ca să nu uit: la anu' , dacă se mai face excursia asta, să mă duc și eu! (Când o s-o întâlnesc pe almi_gabi, o să o-ntreb încet, la ureche, dacă au ajuns și în localitatea aia croată  :-X )

În fapt, sunt ruptă de nesomn. E a treia noapte! Pisica mea, care are 13 ani pisicești, deci cam 64 omenești, e încăldurită. Nu mai suport! Nici eu nu fac așa urât! I-am zis să nu mai miaune la ușă, că am făcut-o și eu și nu vine nimeni!  >:(

silviu:
bucuros! :) am scapat de amigdalita acuta cu ajutorul ciprinolului. acum am un junghi intercostal. ce ti-e si cu tineretea asta...

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 07 Septembrie 2011, 00:31 ---...... În seara asta am făcut un circuit în Adriatica. .....

--- Terminare citat ---

vezi verso - vreau sa zic Adriatica  ;D

--- Citat din: silviu din Miercuri, 07 Septembrie 2011, 09:58 ---bucuros! :) am scapat de amigdalita acuta cu ajutorul ciprinolului. acum am un junghi intercostal. ce ti-e si cu tineretea asta...

--- Terminare citat ---

ehee - taica silviule - e bine cat inca mai simti  ;D  ;D  8)

on topic : am reusit sa am prima zi naspa de cand am revenit din concediu - cred ca de vina este ploaia  ???

Mari_a:
 :) Îhî! Și pe față și pe verso. Mai întreba unu' pă net Cum pot scrie în word o pagină și pe față și pe verso?  :o   What does this button do?!?! (mă rog, mi se pare că poți să setezi marginea o călcătură moale, una tare).

Azi mă simt foarte tehnică, întrucât yeah!!! mi-am instalat router wireless de 300 de... padele și pagăi. Să curgă internetu'n valuri, să navigăm pe el! De mâine, în valurile Dunării, Razelmului și mării (asta, a noastră, că până la Adriatica mai tre' să pun ban pă ban). De acum, pot să-mi iau forumu' și în bucătărie  8) , ca să nu mi se mai ardă bulionu' ca aseară!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă