Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (580/1680) > >>

Mari_a:

--- Citat din: silviu din Duminică, 21 August 2011, 11:55 ---mai bine mergea aici
un-bucurestean-si-a-deschis-pensiune-la-etajul-3-al-unui-bloc-din-drumul-taberei

--- Terminare citat ---
  ;D  Pensiune de trei clante!   No Way! Ca vad ca se lasa cu barza  :o 
(Eventual, p'aia batrana - care e ex-soacra - puteam s-o trimit acolo  ;D  Anu' trecut au fost in Turcia si era cat pe ce sa se intoarca maritate amandoua - ca sunt blonde si au avut mare trecere: Ghiuzel! Ghiuzel!  ;D )
Acesta este un pamflet  ;) ...

luciamanta:
   Ma simt perfect. Am avut o zi minunată pentru că aşa mi-am propus să fie. Sunt pregătită pentru o nouă delegaţie la Târgoviste. Voi pleca mâine de dimineaţă si sper să revin la servicu vineri. În rest, să auzim de bine!

silviu:
mai mult ca perfect. am intinerit cu 20 de ani, am cucerit o pustoaica de 23 de ani si ne iubim nebuneste, am castigat marele premiu la 6 din 49, am reparat frana aerodinamica de la bugatti... maine imi soseste si avionul, un cessna citation mustang. sa tot fiu optimist, nene!

dl_prd:

--- Citat din: silviu din Marți, 23 August 2011, 17:35 ---mai mult ca perfect. am intinerit cu 20 de ani, am cucerit o pustoaica de 23 de ani si ne iubim nebuneste, am castigat marele premiu la 6 din 49, am reparat frana aerodinamica de la bugatti... maine imi soseste si avionul, un cessna citation mustang. sa tot fiu optimist, nene!

--- Terminare citat ---

vai silviu cine te-a suparat atat de tare? :(

steliana:
perfect de simplu!
daca nu vine sfarsitul - starii ;D - ma calugaresc

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă