Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (521/1680) > >>

micaela:
deci nici prea-prea, nici foarte-foarte da' sa fie vero. am inteles.  :D caut da' nu promit, ca vezi bine ca-i penurie... sper ca doar la noi.  :D
am remarcat si eu ca, nush' de ce, au inclinatia de a avea in gusa mult mai mult decat in capusa (si-n "faptusa", as zice :D).

micaela:

--- Citat din: balanta din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 17:18 ---fortuna, e ideal ce spui...ma tem ca tipologia asta de barbat are gena inghetata!

--- Terminare citat ---
sau au raposat, vorba unei prietene din SC.  :D :D

janeta:

--- Citat ---da de ce unul batran janet Huh...cred ca nu te-ai mai uitat de mult in oglinda Shocked
--- Terminare citat ---

tocmai , ca m-am uitat  :D :D :D

--- Citat ---jane, ti-aduc un junete d'italiano, de n-o sa ma uiti jamais.  Cheesy
--- Terminare citat ---

puiule , pana si Baggio a imbatranit  . in rest...

pe_jumate:
drum bun, draga @micaela, vacanta nemaippomenita si sa te umpli de emotia fragmentelor de istorie quasi-antichizata pe care o sa le vezi sarindu-ti in cale la tot pasul pe pamantul ala, sa mananci absolut toate bunataturile din bucataria lor incredibila si .. sa zambesti cum stii tu, cu lumina aia dumnezeiasca din ochi..

cat despre masculii veri de acolo, ca lucrator al unei firme conduse de italieni, declar cu mana pe inima ca desi divortul era pana recent interzis in italia si catolicismul parea sa aiba sens in inimile multora, in general, si aici tineti-va bine, dragi excursioniste, cand scapa din mediul de domiciliu, se poarta de parca nu au mai vazut femei in viata lor.. warning mica!!! :-*

PS desi, la cum te simt eu de avida de cunoastere si autentic, poate ca o sa-i vezi doar pe aia .. catolicii adevarati!
sa ne vedem cu bine si sa nu ne uiti! (vreau margele! :D)

micaela:
multam mult, draga Carmen, pentru cuvintele minunate. am inteles; vrei margele.  :D :D :D

cat despre italieni, desigur, si ei tot barbati...nimic in plus, nimic in minus.  ;D :D stai linistita, stiu ca nu tot ce zboara se mananca :D si oricum eu duc taaaare greu la gura... :D

cred ca gelato, paste si pizza vor fi pe ordinea zilei.

cat de bine m-ai citit carmen..."autentic" e un cuvant drag mie.  :P

cum sa va uit? ar fi imposibil. am zis. va iau in suflet si va tarasc prin toata Roma, pana faceti febra musculara.  :D Ceahlaul o sa va fie floare la ureche.  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă