Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
adda:
ma simt bineee...dupa o saptamana de cand nu am mai vazut soarele de dimineata....
azi straluceste in toata splendoarea si ma face sa am si eu pofta de viata :D
almi_gabi:
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 09:29 ---de la f bine in jos.
--- Terminare citat ---
destul de foarte bine
aproape foarte bine
cat de cat foarte bine
........ :D
--- Citat din: adda din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 09:38 ---ma simt bineee...dupa o saptamana de cand nu am mai vazut soarele de dimineata....
azi straluceste in toata splendoarea si ma face sa am si eu pofta de viata :D
--- Terminare citat ---
si pe mine ma binedispune soarele, adda - si daca este si week-end :D
adda:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 09:41 ---
si pe mine ma binedispune soarele, adda - si daca este si week-end :D
--- Terminare citat ---
deja doua ingrediente le avem, mai ascultam o melodie care ne place, bem o cafea, un dus sa fim fresh...si ziua poate sa inceapa...cu bine :D
voi de ce ingrediente mai aveti nevoie? ;)
Ayouni:
--- Citat din: Magdalena_` din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 00:04 ---pustiita
--- Terminare citat ---
de ce? vii de la pustnicu?! ;)
mai oltencuta, cu viata pentru o 1000 de ani, cum poti sa spui asa ceva? se spune despre cuvinte ca au putere si ca de multe pronuntandu-le atragem spre noi o anumita stare. asa ca transforma-l in ceva pozitiv, de genul "doamne ce bine ma simt, parca as fi pustiita...." glumesc si eu. pentru ca tot aman sa ma ridic si sa ma apuc de una alta... ca uite ce frumos e-afara!
Magdalena_`:
--- Citat din: Ayouni din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 10:06 ---de ce? vii de la pustnicu?! ;)
mai oltencuta, cu viata pentru o 1000 de ani, cum poti sa spui asa ceva? se spune despre cuvinte ca au putere si ca de multe pronuntandu-le atragem spre noi o anumita stare. asa ca transforma-l in ceva pozitiv, de genul "doamne ce bine ma simt, parca as fi pustiita...." glumesc si eu. pentru ca tot aman sa ma ridic si sa ma apuc de una alta... ca uite ce frumos e-afara!
--- Terminare citat ---
sa stii ca ai dreptate. am sa-mi misc fizicul din casa, si iau si unditele cu mine.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă