Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (457/1680) > >>

micaela:
zbor cu noroc  :)

optimus sum:
sa fie mica !...dupa destul de multi nori, e prima zi in care in sfarsit am zambit ..cu adevarat... uitasem cum este .

luciamanta:

--- Citat din: micaela din Vineri, 17 Iunie 2011, 00:45 ---
--- Citat din: janeta din Vineri, 17 Iunie 2011, 00:11 ---
--- Citat ---cred ca prietenul crypto e reprezentativ pentru un mare procent de populatie masculina. 
--- Terminare citat ---

mie-mi aminteste de vorba : cainele care latra nu mushca ! :D

--- Terminare citat ---
achiesez. daca musca thailandeze nu mai avea forta sa latre.  :D

--- Terminare citat ---
   De cele mai multe ori omul este un Mare izvor de necunoscute.... Uite, anul trecut, in timp ce eu si câteva prietene bune din Clubul ABC petreceam la un restaurant, Silviu era şi el prezent acolo la câţiva metri de noi, însoţit de o domnişoară... Nu ştiu dacă era thailandeză...

micaela:

--- Citat din: optimus sum din Vineri, 17 Iunie 2011, 01:25 ---sa fie mica !...dupa destul de multi nori, e prima zi in care in sfarsit am zambit ..cu adevarat... uitasem cum este .

--- Terminare citat ---

cum? asa? :)

luciamanta:

--- Citat din: optimus sum din Vineri, 17 Iunie 2011, 01:25 ---sa fie mica !...dupa destul de multi nori, e prima zi in care in sfarsit am zambit ..cu adevarat... uitasem cum este .

--- Terminare citat ---
  Optimus, mă bucur că zâmbetul a fost readus la locul lui de drept şi de fapt, adică pe buzele tale şi în sufletul tău... Slavă evenimentului ori persoanei care te-a determinat să zâmbeşti!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă