Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (443/1680) > >>

micaela:

--- Citat din: fortuna777 din Joi, 16 Iunie 2011, 19:20 ---da...noi suntem cu stiintele oculte si parapsihologia :D ;)

si eu te iubesc :-*

--- Terminare citat ---
:
da. foarte mult si foarte multi.
si io.  :-*

optimus sum:
wrong ! zodia varsatorilor se impaca cu zodia gemenilor perfect , dar asta doar in carti... cele mai mari conflicte cu lipsa de sentiment si superficialitatea varsatorilor am avut-o... deasta , NU NU NU ... varsatori , nuuuuu... :P :P :P :P :P

steliana:
si mie mi-e dor ...
dorurile nu pot fi combinate, doar remarcate in viata!

mi-e dor ... de ultimul dor!

silviu:
visator

micaela:

--- Citat din: optimus sum din Joi, 16 Iunie 2011, 19:29 ---wrong ! zodia varsatorilor se impaca cu zodia gemenilor perfect , dar asta doar in carti... cele mai mari conflicte cu lipsa de sentiment si superficialitatea varsatorilor am avut-o... deasta , NU NU NU ... varsatori , nuuuuu... :P :P :P :P :P

--- Terminare citat ---
este adevarat ca varsatorii au un fel "detasat" si  aparent egoist de a tine la cineva, care poate exaspera partenerul, intr-un mare fel. :D  stiu prea bine... ;D dar nu inseamna ca nu tin la el... n-ai sa vezi varsator pasional ca un scorpion, de exemplu...dar au alte calitati care ii fac fascinanti pentru gemeni si balante  :P. trebuie multa rabdare cu ei...iubesc mai incet.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă