Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Crista:
Va multumesc, o urare de bine nu poate fi prea tarzie... Oare ar fi un subiect interesant cum ne petrecem zilele de nastere?Sincer,eu m-am gandit la cei de pe forum in ziua aceea
carmentoma:
--- Citat din: Crista din Sâmbătă, 15 Mai 2010, 19:11 ---Va multumesc, o urare de bine nu poate fi prea tarzie... Oare ar fi un subiect interesant cum ne petrecem zilele de nastere?Sincer,eu m-am gandit la cei de pe forum in ziua aceea
--- Terminare citat ---
Eu am deschis un topic cu aceasta tema! Si, pana la un moment dat s-a povestit pe acolo! N-ar fi rau sa se reactiveze cu postarile celor nou veniti!
Crista:
Scrie acolo ce ai facut,cum te-ai simtit de ziua ta? Oare e diferit de ce era inainte?Nu mai tin minte cum era cand eram casatorita,un cadou in plus,banuiesc,dar incarcat cu alte intelesuri...abia mai tarziu mi-am dat seama.Acum m-am bucurat mult de mesajele primite,unele neasteptate .
steliana:
Crista.....
eu am petrecut cu cei de pe forum..... de ziua mea...
poate încerci la anul...
carmentoma:
--- Citat din: Crista din Sâmbătă, 15 Mai 2010, 19:20 ---Scrie acolo ce ai facut,cum te-ai simtit de ziua ta? Oare e diferit de ce era inainte?Nu mai tin minte cum era cand eram casatorita,un cadou in plus,banuiesc,dar incarcat cu alte intelesuri...abia mai tarziu mi-am dat seama.Acum m-am bucurat mult de mesajele primite,unele neasteptate .
--- Terminare citat ---
Zile de nastere, zile onomastice: amintiri si surprize de neuitat! Asa se numeste topicul si se afla in cel cu "probleme tehnice"! Steliana ai fost sufletul petrecerii la Sibiel, de ziua ta, in prima iesire live a forumistilor din toata tara!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă