Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (44/1680) > >>

Crista:
Mihaela,nu te plange de vreme...A fost ziua mea miercuri si ,stii cum se spune,cum e ziua ti-e si firea...eu am avut de toate,inclusiv tunete,fulgere si GRINDINA .Noi mai avem un obicei in familie,ne cantam nu atat La multi ani,cat Zi frumoasa ca tine ! Toata ziua mi-am auzit refrenul cu apropo-uri...

carmentoma:

--- Citat din: Crista din Sâmbătă, 15 Mai 2010, 18:48 ---Mihaela,nu te plange de vreme...A fost ziua mea miercuri si ,stii cum se spune,cum e ziua ti-e si firea...eu am avut de toate,inclusiv tunete,fulgere si GRINDINA .Noi mai avem un obicei in familie,ne cantam nu atat La multi ani,cat Zi frumoasa ca tine ! Toata ziua mi-am auzit refrenul cu apropo-uri...

--- Terminare citat ---

La multi ani, @crista, chiar daca iti fac urarea cu intarziere! Nu stiu cum vezi tu ploaia, tunetele si fulgerele, dar eu le iubesc, iar fiul meu, Edi e de-a dreptul fascinat de ele! Acum am venit de la o plimbare lenta, lenta prin ploaie! E asa liniste afara, miroase a pamant umed si, mai ales lipseste cu desavarsire aglomeratia si forfota obisnuita din oras, din autobuz... de peste tot! I was singing in the rain!! La propriu! Si nu a fost nimeni in jur care sa se uite ciudat la mine!!!

steliana:
bine....
iar mie-mi place foarte mult ...ploaia

EUGENIA110:
La multi ani, Crista, si sa-ti fie viata ca o zi insorita. Sanatate si tot ce e bun si frumos in lume. :-* Eugenia

steliana:
cum te simţi acum Crista... când primeşti urări .... tot pe ploaie (cre vrea poate să-ţi spună ceva)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă