Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1577841 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

optimus sum

• Vizitator
Răspuns: Cum te simti acum?
« Răspuns #2055 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 01:17 »
nu vorbeam de o casnicie ratata... am avut si eu parte... vorbeam de un partener bine ales . nu ?

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2056 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 01:19 »
ei...experienta asta n-am avut-o. :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #2057 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 01:20 »
poate ai avut-o si nu ai avut ochi sa vezi , sau poate n-ai avut-o si va veni ...important e trandafirul...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2058 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 01:22 »
pai din doua situatii e cam greu sa nu fi vazut.  :D
sper sa vina, intr-o zi.
 l'important c'est la rose...oui  :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #2059 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 01:23 »
Trandafirul este un simbol impus de misterele de la sfarsitul antichitatii si sugereaza renasterea. Silesius l-a considerat imaginea sufletului si a lui Iisus Hristos. Pentru crestini a devenit semnul iubirii si al solidaritatii. A fost asociat labirintului pentru structura cu treizeci de petale, dar si timpului circular. In Grecia antica trandafirul era considerat floarea Afroditei - zeita dragostei si frumusetii. Legenda spune ca trandafirul rosu s-ar fi nascut din sangele lui Adonis. In Roma antica trandafirul floarea zeitei Venus. Homer descrie in Eliada ca scutul lui Achile ca si coiful lui Hector, erau impodobite cu trandafiri, pentru a-i apara in lupte. Regele Frigiei Midas, caruia Dyonisos i-a indeplinit dorinta de a transforma tot ce atinge in aur, ar fi avut in gradina lui trandafiri cu 60 de petale. Dupa numele trandafirului a fost botezata insula Rhodos (rhodon insemnand in greceste trandafir) Trandafirul este asociat si cu moartea. In Roma antica sarbatoarea Rosalia, (preluata in crestinism sub numele de Rusalii) avea loc in fiecare primavara si era inchinata stramosilor. Atunci se presarau pe morminte petale, sau se atarnau de cruci coroane de trandafiri roz, nu numai ca ofranda ci ai ca simbol al regenerarii.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2060 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 01:24 »
azi am avut o stare buna toata ziua...mi-ar placea sa pot sa v-o transmit si voua, cu tot dragul...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #2061 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 01:26 »
azi am mai trait o viata ...maine voi renaste iar ...:)
ma simt copil din nou...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2062 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 10:25 »
de acord partial ...cateodata unde e multa minte este pe masura si prostie...
eu nu am intalnit un asemenea caz. in schimb, am observat ca unde este multa intelighentza este si multa nebunie :(

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2063 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 10:31 »
nebunia incepe de la pragul genialitatii in sus.
acum, depinde ce numesti tu "nebunie"... ca si o creativitate si o imaginatie mai mare poate fi perceputa de un om "obisnuit" ca fiind tzacaneala.. :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #2064 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 10:33 »
femeie...pana nu despici tu firul de par in patru si apoi fiecare patrime iar in patru.... >:( >:( >:( >:(
nebunie e atunci cand un barbat are dreptate in ceva iar femeia nu intelege si zice , asta e inteligent dar e nebun ...na...  ??? ??? ??? ??? ???

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2065 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 10:35 »
nu incepe de la pragul genialitatii. am cunoscut persoane f inteligente care aveau o mare doza de nebunie, dar nu pentru ca tineau musai sa-si arate nebunia. si nici nu faceau pe nebunele ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2066 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 10:35 »
iar te-ai sculat cu fundul in sus? ia respira tu adanc si numara rar pana la 10...dup aia o sa-ti amintesti ca ma cheama micaela, nu femeie  :P :P

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2067 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 10:36 »
si esti domnisoara :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2068 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 10:36 »
nu incepe de la pragul genialitatii. am cunoscut persoane f inteligente care aveau o mare doza de nebunie, dar nu pentru ca tineau musai sa-si arate nebunia. si nici nu faceau pe nebunele ;)
aham erau autentic nebune.  :D  

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2069 : Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 10:37 »
si frumoase :)