Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (404/1680) > >>

micaela:

--- Citat din: fortuna777 din Vineri, 10 Iunie 2011, 23:44 ---or mai fi...dar de ce nu ies la suprafata?...de ce stau ascunsi...ca-mi trece vremea si nu ma mai vrea nimeni :D :D

--- Terminare citat ---
asta a intreb si eu...chiar azi am dialogat cu El si i-am spus; "ori acuma, ori...ca vezi ca-mbatranesc"  :D
am impresia ca mi-a scos limba  :D :D

fortuna777:
adica...pune-ti pofta in cui, nu...? :D...cineva imi tot spune ca am standarde prea inalte ...cand de fapt providenta nu doreste asta :D

micaela:
da, asa e. si eu imi zic ca am standarde rea inalte, da' zau daca am de gand sa le scad.  :D pana la urma...de-o fi sa fie singuratate, asta e...dar eu sper sa gasesc ceea ce vreau. nu n-am baut.  :D :D :D
 da, cu providenta tre' sa parlamentam.  :D fortunita, va fi bine...meritam si vom avea.  ;) :P

fortuna777:

mai mica, eu am mai incercat sa le scad...dar tot n-am rezolvat nimic (standardele)...pan la urma tot singuratatea ma mananca...trebuie sa fac ceva cu zenul asta :D ;)

micaela:
ZEN - prioritatea 1, ca daca-ti bazezi fericirea pe barbati...spitalul de glumeti e o perspectiva mult mai sigura.  :D :D :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă