Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
micaela:
stiu. vrei o bere. :P :D
optimus sum:
--- Citat din: micaela din Joi, 09 Iunie 2011, 08:17 ---stiu. vrei o bere. :P :D
--- Terminare citat ---
una begiana neagra... facuta de calugari la o manastire... ;)
carmentoma:
--- Citat din: optimus sum din Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:01 ---vrei sa vin eu sa-ti aduc ? in fine ...cum vezi o farmacie ia ce ti-am spus si cand te incearca raceala iei o pastila... desi o "aspirina saracului" ti-ar prinde mai bine , sa stii ... ia cauta in agenda telefonica ...poate gasesti o solutie...
--- Terminare citat ---
Omul asta se oferise voluntar pentru aprovizionare de la farmaciile patriei... ba chiar si pentru aspirina saracului, la nevoie...si tu...nimic, nimic! Cat de subtil trebuia sa fie? Macar asa, in gand.. tot de la el...si tot era bine! Dar parca se zice ca gripa netratata dureaza o saptamana si cu bombardament de pastile... sarace sau nu, sapte zile! Si acum serios, pentru voce ti-as recomanda Homeogene sau Homeovox! La mine astea fac minuni!
optimus sum:
la mine in curte e tornada... pe bune. ??? ??? ??? ???
janeta:
si pe la mine a batut vantul ceva mai tare , dar acu` s-a oprit . sper sa fi fost numai atat , ca tare negru si urat a fost cerul... noroc ca acum s-a luminat ( probabil a ploaie ;D )
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă