Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (391/1680) > >>

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 08 Iunie 2011, 19:58 ---incredibil de racita. si uimita, ca nu mi se prea intampla nici iarna, d-apai pe caldura asta...de trei zile iau coldrex si 'geaba... maine am de facut o vorbire si n-am glas, nasul mi-i rosu, ochii-mi lacrimeaza...
blestemele misugeilor, mi-s sigura >:(

--- Terminare citat ---
daca pana maine iti trece , dai o bere ?

micaela:
dau, parol. zi secretu' ca nu mai pot de raceala.

optimus sum:
ia decat 2 pastile de rinoalersin forte, pana gandul meu catre tine isi va face efectul ...si ia o lamaie taio in doua , stoarce-o intr-un ibric si apoi intoarce-o pe dos ca pe o manusa...pune la fiert si pui zahar cat iti place ...asta e ceai de lamaie ...atat ...dar ma voi gandi la tine si pana maine prin puterea gandului te fac bine ... crezi ?

micaela:
n-am rinoalersin forte si,oricum, scrie pe pliculetul de coldrex sa nu iei si alte medicamente ca interfereaza...are doza mare de paracetmol si vitamina C. un ceai de lamaie, da....
io stiu? asa gand puternic ai tu?   ;) ca si eu ma laud cu al meu da' chiar asa...nu-mi iese.   :)
ma duc sa mai iau un coldrex.
a! daca tot ma vindeci cu gandul poti sa faci ceva si pentru vocea mea?  :D

fortuna777:
puterea gandului lui opti si puterea gandului meu se vor uni intr-o energie uriasa care va pleca direct spre tine si pana maine te vei face bine :) ;)

si o baie fierbinte cu sare la picioare, dupa care te bagi direct in pat sa transpiri bine :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă