Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
janeta:
--- Citat ---deal e (si chiar functioneaza) sa trimiti ganduri de bine si iubire celui cazut in capcanele trufiei, obrazniciei, arogantei etc...il ajuti sa iasa, mcar putin, din aceea...stiu ca pare pura teorie dar nu e. raului nu-i raspunzi cu rau daca nu vrei sa-l perpetuezi...il "anihilezi" cu bine, cu energie buna, il "topesti" in lumina...pare greu, mai ales pentru orgoliosi ca noi...e de lucrat... incerc sa renunt la vechea "lupta" si sa o adopt pe a doua...inca nu-mi iese, dovada sta faptul ca azi in loc sa-ncerc sa-i iau cu duul blandetii pe indivizi, ma luptam cu piticul meu negru sa nu se dea in stamba Cheesy, sa nu se descatuseze hranindu-le energia joasa...
--- Terminare citat ---
mica , draga mea , eu sunt ceva mai pragmatica . prefer sa rezolv problema pe loc si sa aplic gandurile bune si iubirea DUPA ce m-am asigurat ca cel pe care vreau sa-l ajut nu si-a dat duhul din cauza gandurilor rele si a lipsei de iubire ale celui care ar fi trebuit sa-si faca datoria . asta pentru ca daca o fac IN TIMP CE , e foarte posibil ca receptorul sa fie infundat zdravan cu o mare doza de nesimtire si pana cand va fi ea topita de gandurile mele bune si iubire respectivul imi anihileaza aproapele .
asa sunt eu , ce sa fac ... prefer o actiune imediata si sigura in detrimentul uneia de lunga durata si incerta . si , crede-ma , de felul meu iubesc tare mult oamenii .
micaela:
absolut, Jeane. in cazuri de urgenta nu e timp de educatie. se aplica metoda cea mai eficienta: corectia ferma, cu efect mult mai sigur pe termen scurt. eu zic, asa in general...cand pericolul nu e major. :P
optimus sum:
--- Citat din: iulia17 din Marți, 07 Iunie 2011, 19:43 ---
sunt sigura ca a fost amindoua. ne dadea peste nas ca sustinem gindirea pozitiva dar n-o aplicam. nu, ma?
--- Terminare citat ---
yap ;D
janeta:
am dat click pe mesaj si mai aveam de spus ca doamna pe care tu ai insotit-o azi chiar nu prea are timp pana cand energiile joase vor fi absorbite de vibratiile energiilor pozitive . pentru mine asta ar fi contat putin mai mult decat sa-l aduc pe calea cea buna pe nesimtitorul ala in halat alb .
de-aia te voiam furioasa :D
steliana:
Cred ca nu lipsurile materiale sunt adevarata noastra saracie ci lipsa de omenie si de bun simt…
Uite, de aceea ma simt amara…
Nu incerc sa dau alta nuanta decat ... cea adevarata. Desi am posibilitatea sa ma comport altfel, am fost tratata astfel ...
Am putut cuprinde indignarea, atat in cazurile mele cat si in cel descris de tine.
Daca intentia mea ar fi sa redau ce au spus altii - dar in care am mare incredere - ce ati spune...?
"Un suflet plin de obisnuinte este un suflet mort."
" Tot ceea ce este important se face impotriva a ceva."
- Bachelard -
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă