Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
anamama13:
pacat ca nu ne-ai zis mai devreme... organizam intalnirea la buzau.....
hai, nu mai fi trista... uite, ptr tine , un buchetel de primavara:
adria:
dragii mei, ma simt extraordinar
am fost la o intalnire cu niste prietene (8 la numar) pe care le cunosc din generala (de-asta n-am putut veni in herastrau)
a fost un hai si-o veselie de nedescris
parca numai noi am fi fost pe terasa aceea (n-am fost deplasate)
am depanat amintiri, am ras, am facut poze, sa tot traiesti asa, parca nici problemele nu mai
sunt asa presante
m-am incarcat cu energie pozitiva pentru multa vreme
Crista:
anamama,ce frumoase flori ai gasit tu.Eu abia astept ziua de maine cand ma duc la liliacul meu si il conving sa se mute la mine acasa ,va fi la loc de cinste,in capul mesei si in multe fotografii cu cele doua prietene ale mele - toate trei l-am declarat cea mai frumoasa floare. Sa nu credeti ca asta se cheama vandalizare,le iau cu grija ,le tai cu ceva special,ca sa nu se usuce urat pana anul viilor.Apropo,vor fi atat de multe incat,cel putin virtual ,pot sa dau oricui doreste
EUGENIA110:
Si mie, multumesc! Iubesc mult liliacul. Cind eram mai mica am vazut padurea de liliac de la Ponoare, undeva in Oltenia. Simt si acum aerul parfumat cu flori de liliac al padurii, dulce si proaspat.
Crista:
tocmai mi-a spus civeva acum cateva zile de locul acela,Este cumva un festival al florii de liliac pe acolo?O sa caut pe internet,poate sunt si fotografii
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă