Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (378/1680) > >>

fortuna777:
sunt de acord cu janet...cu astfel de oameni nu merita sa te porti cu manusi...nesimtirea si badarania trebuiesc taxate...zenul e pentru aia care traiesc in sihastrie si nu intra in contact cu insolenta si ipocrizia unora care nu se pot numi oameni...

marcutza:
foarte bune gandurile si sfaturile !

prin atitudine vom avea(nu imediat) ceea ce ne dorim !

micaela:
din pacate, ani de-a randul am tot avut "atitudine", reactii prompte la mitocaniile si impertinentele celor din "sectorul public" (in care ma incadrez si eu, de altfel) care confunda locul de munca cu mosia proprie si atributiile de serviciu cu drepturi demiurgice. Ajunsesem, la un moment dat, in primii ani dupa revolutie, sa am realmente o fobie fata de functionarii publicii care, in mare parte dar si cu exceptii, tratau petitionarii ca pe niste vasali care cereau nu stiu ce favoruri pe care ar fi facut bine sa le cerseasca, sa le "cumpere" cu zambete umile si cadouri. aveam alergie, pur si simplu si deseori imi sarea tandara...imi facusem o datorie din "indreptarea sistemului". adica daca tacem toti, cum Dumnezeu sa se schimbe ceva? Ei, chestiunea asta m-a costat cam multa energie si iritare... poate ca da, poate ca fiecare reactie a cuiva care isi solicita drepturile si protesteaza la adresa mitocaniei si obrazniciei, misca ceva, urneste oricat de putin mecanismul "spre mai bine". eu mi-am facut "datoria" vreo 20 de ani...am cam obosit.. :D si, trebuie sa recunoastem,multe s-au schimbat in bine, in privinta asta, totusi. sigur, mai sunt destui functionari publici care ar trebui sa faca altceva dar, in mare, atmosfera s-a mai schimbat...le e ceva mai frica sa nu-si piarda postul, oricat de prost platit ar fi...
si-am mai invatat si altele intre timp...ca la rau nu e bine sa raspunzi cu rau sau agresivitate caci hranesti, dai energie acelui fapt...ideal e (si chiar functioneaza) sa trimiti ganduri de bine si iubire celui cazut in capcanele trufiei, obrazniciei, arogantei etc...il ajuti sa iasa, mcar putin, din aceea...stiu ca pare pura teorie dar nu e. raului nu-i raspunzi cu rau daca nu vrei sa-l perpetuezi...il "anihilezi" cu bine, cu energie buna, il "topesti" in lumina...pare greu, mai ales pentru orgoliosi ca noi...e de lucrat... incerc sa renunt la vechea "lupta" si sa o adopt pe a doua...inca nu-mi iese, dovada sta faptul ca azi in loc sa-ncerc sa-i iau cu duul blandetii pe indivizi, ma luptam cu piticul meu negru sa nu se dea in stamba  :D, sa nu se descatuseze hranindu-le energia joasa...

pfui, iar nu vad ce scriu, ca nu ma lasa fereastra..

iulia17:

de ce, bate soarele? atunci e bine

eu doar atita am de spus:

micaela:
nu, copilas. nu ma lasa fereastra de scris pe forum, ca-i cu limita de randuri vizibile.  :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă