Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (376/1680) > >>

optimus sum:

--- Citat din: optimus sum din Marți, 07 Iunie 2011, 12:43 ---albinuta probabil ca si-a dat obstescul sfarsit din cauza de regrete prunde si remuscari pt ca a facut rau unei fiinte atat de nevinovata ca si Steli...

--- Terminare citat ---
erata...profunde...

steliana:
Luci, ai dreptate!
intepatura este chiar pe meridianul inimii, si se pune problema: ori am fost intepata pentru a fi scutita de alta intepatura ... ori pentru a ma avertza ca urmeaza o intepatura si mai mare ::)

luciamanta:
Steli, bine că nu te-a înţepat în alt loc albinuţa...

almi_gabi:

--- Citat din: steliana din Marți, 07 Iunie 2011, 12:41 ---mai copii rautaciosi ...

--- Terminare citat ---

doar pana trecem de primi 100 de ani ... :D

--- Citat din: steliana din Marți, 07 Iunie 2011, 12:41 ---veneam spre birou si ... lipa lipa cu papucii mei inalti, simt un acusor in talpa
ma scutur de frisoane, scot albinuta - care zboara bine merci - spun si eu pasul, ma inteapa si acum - sau amintirea este prea puternica ...

--- Terminare citat ---

steli ia-o ca pe o sedinta de terapie -  terapia cu albine este straveche si este similară acupuncturii, însă în loc de ace se folosesc albinele şi toxinele veninului lor care constituie un medicament natural pentru reumatism si circulatie

sa te faci bine pana joi  :D

steliana:
sunt bine, indiferent de intepatura administrata ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă