Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (364/1680) > >>

luciamanta:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 01 Iunie 2011, 22:24 ---eu una prefer o durere lombara uneia de corason  :D

--- Terminare citat ---
  Mica, pana la urma din doua rele, asa este, m-ai incurajat acum, mai bine o aleg pe cea mai putin rea (dacă mai pot să aleg in situaţia mea). Insa, sincer iti spun, nu as accepta nici durerea lombara, nici durerea de corason; lasă urme adânci amândouă.

micaela:
cea lombara trece, lucia. solutia aceea cu sare calda, pe care ti-a sugerat-o Jeanu', e foare buna.
Eu mai am un remediu pentru durerile de sale...exista un aparat: "spiridusul" sau "ELF" (aparat care emite unde electromagnetice de foarte joasa frecventa, ca acelea ale biocampului uman). il pui pe chakre si cica iti echilibreaza acest camp. acum, eu n-am fost foarte convinsa pana cand nu am avut surpriza ca, tinandu-l pe sale, acolo unde am dureri de foarte multi ani, cand stau mult in picioare sau aplecata, m-am trezit ca durerea asta, de care credeam ca n-o sa mai scap in veci, a disparut. si a disparut o foarte lunga perioada de timp...cam un an. bineinteles ca n-am mai folosit aparatul , ca asa e omul, cand se vede cu sacii in caruta.... acum vad ca la eforturi mari iar ma-ncearca "o lombara", asa ca reiau sedintele cu spiridusul. De fapt,dispozitivul asta minuscul e un fel de aparat de fizioterapie la purtator.
stai sa caut link, sa vezi despre ce e vorba.

http://www.spiridus.com/
cat despre durerile de corason, Doamne fere, ca nu trec cu "spiridusul".  :D

silviu:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 01 Iunie 2011, 22:24 ---eu una prefer o durere lombara uneia de corason  :D

--- Terminare citat ---
misandra cum spui ca esti, slabe sperante sa ai vreo durere de corason.

--- Citat din: luciamanta ---Te rog, tine legătura cu astrele si dacă se intampla ca lucrurile să nu meargă bine, influenţează-le cu puterea spiritului tău. Mă bazez pe tine.
--- Terminare citat ---
bazeaza-te! imediat intru-n legatura cu steaua aia aflata la 2 pasi de noi.

luciamanta:
  Micaela, pentru durerea lombara am aplicat deja tratamentul cu sare, recomandat de Janeta. Imi este mai bine acum. Multumesc frumos pentru tratamentul recomandat de tine, spiriduşul. Am auzit de ELF si se pare ca este eficient si in tratarea altor efectiuni. O să imi procur si eu un astfel de dispozitiv. Merită achiziţionat.

micaela:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 01 Iunie 2011, 22:53 ---

--- Terminare citat ---
misandra cum spui ca esti, slabe sperante sa ai vreo durere de corason..

--- Terminare citat ---
s-o crezi tu...si-nca cum...poate tocmai de-aia sunt misandra  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă