Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (360/1680) > >>

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 01 Iunie 2011, 11:33 ---ti-ar trebui un masaj, luciamanta :)

--- Terminare citat ---
Silviu, durerile sunt aşa de puternice, încât, momentan nu pot fi atinsă! Dar, peste câteva zile voi lua in calcul sfatul tău! Masajul terapeutic face minuni, sunt convinsă!

janeta:
luci mi-am amintit ceva ce facea mama mea si chiar ii era de folos . am gasit asta si pe net :

"Puneti pe spate sare fierbinte: prajiti putin intr-o tigaie o ceasca cu sare, pana ce auziti o pocnitura. Infasurati sarea in cateva servetele de hartie, apoi intr-o panza. Asteptati pana ce temperatura devine suportabila, apoi tineti panza cu sare pe spate o ora. La nevoie, incalziti-o din nou."

dupa care musai masajul recomandat de silviu  :D

steliana:
Lucisor ... orice ar spune cineva despre mine ... ma doare fix la cozorocul de la basca! :D
Mai grav este cand se cuantifica ...

Si da, ai grija Luci ... durerile tin de influenta astrala. Pe cine aud, il doare fix ... la spate! :D

luciamanta:
Multumesc, Janeta, cred ca sarea incalzita este tratamentul potrivit. Sunt ca si salvată, Janeta! Si voi apela si la un masaj, mult mai curând decât am sperat!

luciamanta:
"Si da, ai grija Luci ... durerile tin de influenta astrala. Pe cine aud, il doare fix ... la spate!"
 Steli, sa fiu eu un caz tipic?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă