Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
pe_jumate:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 01 Iunie 2011, 09:18 ---... ii divid stralucirea de nu se vede :D
--- Terminare citat ---
@stel, tu stii cum arata o astfel de pietricica? :) e gri-cenusie si mata, ca o piatra de rau.. nu straluceste deloc :-*
--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 01 Iunie 2011, 10:55 ---de abia mă mişc, sper să fiu aptă sâmbătă la petrecere...
--- Terminare citat ---
probabil e si ceva meteo-sensibilitate.. sa pui ceva cald la spate, @luci si fa-te bine repejor:-*
luciamanta:
Pe_jumate, multumesc pentru sfat, am pus un plasture antireumatic, dar ai dreptate, cred că mai degrabă ar fi bun ceva cald, ar fi mai eficient... O să mă repar repede, dacă nu, atunci o să aduc un ajutor cu mine, aşa ca să mă sprijine si la propriu si la figurat...
steliana:
jazz ... apreciez cu toata admiratia remarcile tale! le iubesc pentru ca ma dispun :-*
amandoua stim sa extragem intotdeauna, esenta ;)
sa dea naiba daca a mea nu straluceste la ecograf! :D :D :D
silviu:
ti-ar trebui un masaj, luciamanta :)
luciamanta:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 01 Iunie 2011, 11:29 ---jazz ... apreciez cu toata admiratia remarcile tale! le iubesc pentru ca ma dispun :-*
amandoua stim sa extragem intotdeauna, esenta ;)
sa dea naiba daca a mea nu straluceste la ecograf! :D :D :D
--- Terminare citat ---
Straluceste pentru ca este atipică... ca şi tine Steli, nu? Parcă spunea cinava pe forum despre tine că esti atipică...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă