Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (338/1680) > >>

steliana:
Extraordinar de fericita! Care a atras alta fericire ...
Dumnezeu a facut posibil sa pot vedea cel mai frumos frumos, din frumos ...
Poate ca muli altii dintre semenii nostri ar fi intors capul ... am intors capul pentru ca nu puteam cuprinde atata frumusete.
Am sa va povestesc despre ce este vorba ... poate aici ... poate pe alt topic.
Pentru continuitate, cred ca o voi face tot aici.

almi_gabi:
curioasa - din cauza lui steli, binenteles - incerc sa-mi dau seama ce este

steliana:
nimic nu ma poate face sa vad altfel lucrurile chiar daca in acest moment destainui din ceea ce mie mi s-a parut extraordinar ...

in timp ce plecam spre casa - dupa orele de progem - am vazut ce nu mai vazusem pana acum ... o imagine de om ... a unei fete tinere, intr-un carucior.
unde era frumusetea? avea cel mai frumos obraz vazut pana in acel moment, avea parul ... rosu/portocaliu/roz ... avea o parere de maini iar fiecare deget era vopsit in alta culoare ... avea (?) nu avea (?) picioare ... avea capul plecat spre inima ... avea cea mai mare putere de a te privi  in ochi ... avea cea mai mare putere de a darui din ceea ce nu putea darui ... decat astfel ...

iulia17:

multifunctionala
maninc, stau pe forum, vb la telefon si ma uit la tv

micaela:

--- Citat din: steliana din Luni, 23 Mai 2011, 20:43 ---nimic nu ma poate face sa vad altfel lucrurile chiar daca in acest moment destainui din ceea ce mie mi s-a parut extraordinar ...

in timp ce plecam spre casa - dupa orele de progem - am vazut ce nu mai vazusem pana acum ... o imagine de om ... a unei fete tinere, intr-un carucior.
unde era frumusetea? avea cel mai frumos obraz vazut pana in acel moment, avea parul ... rosu/portocaliu/roz ... avea o parere de maini iar fiecare deget era vopsit in alta culoare ... avea (?) nu avea (?) picioare ... avea capul plecat spre inima ... avea cea mai mare putere de a te privi  in ochi ... avea cea mai mare putere de a darui din ceea ce nu putea darui ... decat astfel ...

--- Terminare citat ---

am vazut si eu o astfel de fata absolut exceptionala...e un fel de manager la webkinz ro. . vorbim de aceeasi?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă