Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (334/1680) > >>

micaela:
pe 1 pe echipe (gratie soimului lui Marci), pe 3 la individual... ;D
da' tu?  ;D

optimus sum:

--- Citat din: silviu din Duminică, 22 Mai 2011, 23:44 ---
--- Citat din: micaela din Duminică, 22 Mai 2011, 23:32 ---a! acuma esti viteaz, da' cand sa aduci puncte in plmaresu' echipei,meditai in coltul labirintului.  :D

--- Terminare citat ---
pe ce loc ai iesit? :D :D :D

--- Terminare citat ---
vineri seara mergem la laserzone ? sau alegeti o zi ... merg oricand sunteti disponibili voi...

silviu:

--- Citat din: micaela din Duminică, 22 Mai 2011, 23:45 ---pe 1 pe echipe (gratie soimului lui Marci), pe 3 la individual... ;D
da' tu?  ;D

--- Terminare citat ---
nu mai stiu :-\ dar tu ai fost ranita grav. nu ai mai mers la pizza, ai fugit sa-ti oblojesti ranile ;D

micaela:

--- Citat din: silviu din Duminică, 22 Mai 2011, 23:48 ---
--- Citat din: micaela din Duminică, 22 Mai 2011, 23:45 ---pe 1 pe echipe (gratie soimului lui Marci), pe 3 la individual... ;D
da' tu?  ;D

--- Terminare citat ---
nu mai stiu :-\ dar tu ai fost ranita grav. nu ai mai mers la pizza, ai fugit sa-ti oblojesti ranile ;D

--- Terminare citat ---
da' de unde, m-am dus sa iau orez mexican.  :D

Saturnianul:

--- Citat din: optimus sum din Duminică, 22 Mai 2011, 22:49 ---eu incep sa ma obisnuiesc cu singuratatea... doare al dracului , dar cu voi uit cat de cat si va multumesc pentru ca acceptati si ciudati ca mine intre voi ..

--- Terminare citat ---

Pe mine ma doare doar uneori singuratatea, o duc bine pe picioare dar nu vreau sa ma obisnuiesc cu ea. Ca sa parafrazez prin reinterpretare cuvintele cuiva de pe-aici, decat o nesinguratate nociva, mai bine o singuratate maladiva :D Si nu-mi spuneti ca sunt pesimist. Sunt doar un Bacovia al psihologiei :P

@opti, fiecare dintre noi este ciudat in felul sau. Si asta e frumusetea diversitatii. Doar ca unii nu accepta deschis si incearca sa ascunda asta, ca si cum ar fi un stigmat. Culmea e ca, in stradania lor de a parea cat mai normali, abia atunci par mai ciudati. De ce oare, de ce oare? ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă