Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (306/1680) > >>

micaela:
da, exact, ca inainte de un "joi" mzical, de exceptie, care ma bucura anticipat.
altfel, ma simt ca in ziua lui Mercur - planeta intelectului si comunicarii.  :D

tu esti distrata fiindca te distrezi?  :D :P

almi_gabi:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 18 Mai 2011, 11:59 ---da, exact, ca inainte de un "joi" mzical, de exceptie, care ma bucura anticipat.
altfel, ma simt ca in ziua lui Mercur - planeta intelectului si comunicarii.  :D

tu esti distrata fiindca te distrezi?  :D :P

--- Terminare citat ---

pfuuu ... bine ca l-ai trecut pe Joi intre ghilimele ca la cat de distrata sunt  ajungeam cu o zi mai devreme  ;D ;D

micaela:
stai ca nu-nteleg...nu joi e gala folk?  :o

almi_gabi:

--- Citat din: steliana din Duminică, 15 Mai 2011, 14:57 ---pentru seara din 20 mai,

vor canta SIGUR:Mircea Vintila, Ovidiu Mihailescu, Daniel Iancu, Adrian Bezna, Make, grupul KARMA,
Proiect Tivodar, Catalin Ungureanu, Raul Carstea & Constantin Neculae, Cristi Dumitrascu, Alina Manole;
Fox Studis, Emeric Imre, Zoia Alecu, Jul Baldovin, Dan Vana.

Pret bilet:
-30 ron/pers, inclus un CD
-50 ron/2 pers, inclus un CD
Pret CD:15 ron.
Ora de incepere:21, 30

--- Terminare citat ---

mihaela eu la asta ma refer

20 mai e vineri

vorbim despre acelasi lucru?

micaela:
da, vorbim despre acelasi lucru numai ca eu eram in eroare. eram convinsa ca asta se intampla joi. noroc ca ai/am dschis subiectul ca maine ma infiintam la club.  :D si tu spui ca esti distrata....nu ma cunosti bine.  sunt inegalabila :D ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă