Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
micaela:
--- Citat din: blu3 din Marți, 10 Mai 2011, 23:24 ---Draga mea micaela. datorita faptului ca nu am un prieten de aprox 6-7 luni, pot sa ma apreciez singura cu sindrom NF, dar sper ca manifestarile mele nu ies din normalul anormalului.
--- Terminare citat ---
:D :D si e permanent, sau cu pauze? noroc ca de asta am scapat sau nu sunt constienta ca ciclic ma confrunt cu SPM. :D
blu3:
--- Citat din: blu3 din Marți, 10 Mai 2011, 23:24 ---Draga mea micaela. datorita faptului ca nu am un prieten de aprox 6-7 luni, pot sa ma apreciez singura cu sindrom NF, dar sper ca manifestarile mele nu ies din normalul anormalului.
--- Terminare citat ---
pentru masculii care citesc si le curg bale, NF nu inseamna ce cred ei, ci NeFericita.
deci ma incadrez ontopic la stare...
blu3:
--- Citat din: micaela din Marți, 10 Mai 2011, 23:26 ---
--- Terminare citat ---
:D :D si e permanent, sau cu pauze? noroc ca de asta am scapat sau nu sunt constienta ca ciclic ma confrunt cu SPM. :D
--- Terminare citat ---
offf. vrei sa ne baneze adminii definitiv ? ;D
de fapt aici ne spunem fiecare cum ne simtim , nu ?
micaela:
ei vezi? aceasta e problema... deja ma indispune permanenta autocenzura care imi tropaie prin cap "oi fi in topicul bun sau nu?" nu de alta, dar se pare ca e necivilizat sa vorbim haotic.
asa ca ma duc, civilizat, sa mai incerc sa dorm... se pare ca, intr-adevar, eu nu voi putea functiona aici...
seara buna, tuturor.
marcutza:
--- Citat din: almi_gabi din Marți, 10 Mai 2011, 22:30 ---descumpanita, dezamagita, deceptionata
--- Terminare citat ---
asemenea
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă