Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (247/1680) > >>

steliana:
simte durerea, zambeste ca nasha :D

piafen, ibalgin, ketonal sau ...(ptiu drace, ca iar folosc punctele de care tu spui ca induc lumea in ...  :D )  indreapta umarul cu ce l-ai luxat!

daoar stii!
cui pe cui, se scoate!

marcutza:
tare faza cu acel "cui"  :D :D de la el mi se trage  :D :D

admin:
Azi ma simt ca un...socru mare. Inca nu stiu ce trebuie sa faca acest personaj, sper insa sa ma descurc. Am inceput rolul cu o insomnie, acum il continui cu o cafea si ABBA. Peste 3 ore casa va fi plina de domnisori si domnisoare (de onoare) si cred ca o sa fiu destul de fastacit de festivitate. Ma uit cu teama la cer, sper sa nu ploua. Slujba religioasa se va desfasura afara. Dar eu sunt norocos, va amintiti de Delta, de Bucovina, de Viena, de Budapesta etc, peste tot am comandat vreme buna si a fost. Sper sa supravietuiesc acestei zile. Maine este petrecerea cu prietenii. Am muncit 3 zile la gradina si am adus-o in cea mai buna forma. Este antrenata sa gazduiasca vreo 30 amici, gata sa sarbatoreasca impreuna cu mine nunta fiului meu...Azi insa sunt in costum, pantofi si curea, toate noi, camasa de gala si papion. Nu m-am uitat inca in oglinda cum arat asa incorsetat, eu sunt indragostit de blugi si tricouri si mi-e teama de imaginea pe care mi-o da o astfel de vestimentatie. Oricum n-am sa o mai port pana la...botez. Nu stiu cand am sa devin bunic, astept insa  ocazia sa merg in parc si sa tin de manuta un carliontat sau o carliontata. Caruia sa-i spun povesti.

adria:
gigi draga, bucuria de a fi bunic nu este egalata de nimic
le doresc copiilor tai sa traiasca in fericire si intelegere, sa aiba parte doar de bucurii si sanatate si, binenteles "casa de piatra"
sunt convinsa ca vei arata super in costum si vei fi o gazda mai mult decat perfecta
va doresc tuturor numai zile senine

steliana:
Tin,te tare, socru mare!

Si de la mine, gandurile cele mai bune!
De vreme nu-ti face griji. Am comandat si eu vreme tocmai buna pentru astfel de eveniment!

Acum doi ani, am trecut prin aceleasi momente.
Credeam ca voi plange la faza cu barbieritul ginererului.
Acolo a fost un haz total. Baiatul care facut acest ritual, a reusit un adevarat spectacol. A inceput cu un bic si a terminat barbieritul cu o sabie.

Am plans insa, atunci cand miresei i s-a luat voalul iar in parul ei a fost prins trandafirul din pieptul baiatului meu.
Am avut noroc cu prietenii. Unii imi dadeau energizante, altii calmante.
Asa am tinut-o toata nunta.

Distractie la maxim, putere de a face fata tuturor emotiilor, incarcaturii sentimentale, si ... CASA DE PIATRA MIRILOR!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă