Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Saturnianul:
--- Citat din: anamama13 din Sâmbătă, 03 Aprilie 2010, 22:42 ---bine ai venit... parca se simte un suflu nou de inadaptabilitate ??? sa-ti "auzim" atunci parerile si ... Un Paste linistit !
--- Terminare citat ---
suflu nou, anamama13? sa inteleg ca mai sunt fosti inadaptati pe aici? :) hmm, n-as spune ca sunt chiar un inadaptat, ar fi nereal. ci doar cu o capacitate de adaptare... limitata si dependenta de imprejurari.
marcutza:
@Saturnianul, bine ai venit printre noi, te asteptam la povesti si speram ca aici te vei simti cu mult mai bine decat inainte de a intra pe forum :)
tu ce parere ai privind inadaptibilitatea? grija mare la topicuri, fiecare are subiectul sau de dialog, incearca sa-l folosesti pe acela care ti se potriveste starii tale.
succes :)
hana:
Saturnianul, cum e pe Saturn ca pe Pamant mai stiu cate ceva?
anamama13:
deoarece suntem pe acest forum, dupa parerea mea, toti suntem fosti (sper) inadaptati... ca unii mai raman cu sechele, asta e altceva... nu te supara, eu sunt scorpion si exploatez orice joc de cuvinte ptr a mai genera un zambet cuiva ce intelege acest simt..... oricum, nu a fost nici ironie, nici rautate... iti doresc sa te adaptezi rapid si fara durere.... cercului nostru magic...
Crista:
Astazi,cam derutata.Ma indrept catre sfarsitul unei relatii si nu mi se pare potrivit timing-ul ,nici motivele.Dar nu neaparat trista.Prea putine lucruri ar trebui sa intre in categoria celor care sa ne poata supara,cu adevarat.Asta e.Viata e aceeasi,cu bune...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă