Arhiva > Arhiva

Iluzii optice

<< < (19/32) > >>

optimus sum:
vedeti toate pozele... ;D
http://www.sport.ro/foto/super-imagine-cea-mai-tare-iluzie-optica-vazuta-pe-o-strada-din-europa-ai-tupeu-sa-mergi-aici/182956

optimus sum:
cand credeti ca aveti dreptate si va certati pe tema asta cu cineva amintitiva de experimentul asta...
uitati-va la poza asta de aproape si apoi departati-va 3 metri  de calculator si priviti ce se intampla...
realitatea poate fi vazuta la fel daca te departezi ... nu stiu care este cea adevarata , dar inclin sa cred ca de la distanta se vede mai corect ...

micaela:
indivizii care au facut site-ul gresesc. Nu e vorba de o iluzie optica. Atlantic Road, din Norvegia, asa e proiectat, cu diverse curburi si in plan orizontal si in plan vertical. e o infrastructura spectaculoasa.

micaela:
a, am inteles..e vorba de impresia ca drumul se sfarseste.. :)

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 18 Mai 2011, 22:46 ---indivizii care au facut site-ul gresesc. Nu e vorba de o iluzie optica. Atlantic Road, din Norvegia, asa e proiectat, cu diverse curburi si in plan orizontal si in plan vertical. e o infrastructura spectaculoasa.

--- Terminare citat ---
ai intrat ? titlul nu spune tot... :P tine cont de a doua iluzie... daca intrai si vedeai toate pozele , vedeai ca se dau si explicatii...
in fine, ai dreptate, nu este o iluzie optica dar este o iluzie de care vrei tu .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă