Autor Subiect: Plante  (Citit de 160132 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Plante
« Răspuns #300 : Marți, 01 Mai 2012, 21:49 »
Prima este un crin regal, fotografia este reala, doar gama de culori am virat-o in Photoshop putin mai spre albastru  (se vede la frunze, care nu mai sunt chiar verzi), ca sa accentuez culoarea mov a crinului.

A patra sunt gale de insecte pe o frunza, din care o sa iasa omizi.  :giggle:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #301 : Miercuri, 02 Mai 2012, 07:50 »
.....
A patra sunt gale de insecte pe o frunza, din care o sa iasa omizi.  :giggle:

si din ele fluturi   :giggle:
chiar, nu prea am foto cu fluturi  :coolsmiley:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #302 : Miercuri, 02 Mai 2012, 08:59 »
De-alea albastre am si eu. Sunt muscari sau "zambile struguras". Am pus de vreo doi ani cativa bulbi si s-au inmultit foarte! Au inflorit odata cu brandusele si sunt inflorite si acum. Dar daca pe branduse le-a mancat cainele, de astea nu s-a atins pen'ca... sunt toxice.
Si de zorele am umplut locul, pentru ca le urc pe ate si fac adevarate "perdele verzi". Am semanat de toate culorile, insa cam tarziu, ca acum abia au rasarit...

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #303 : Miercuri, 02 Mai 2012, 11:35 »
La mine, de gradinarit se ocupa maica-mea... ca daca ar fi dupa mine, as avea numai poze cu flori de camp.  ;D  Iar prin casa chiar ma exaspereaza ghivecele si altele, eu as pune numai ikebana din flori uscate. Imi plac lucrurile la locul lor: casa - casa, fllorile afara in natura.  ;)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #304 : Joi, 03 Mai 2012, 08:05 »
La mine, de gradinarit se ocupa maica-mea...

la mine de gradinarit ma ocup eu, asa ca detin un numar record de 3 ghivece cu flori   :magic:

.....eu as pune numai ikebana din flori uscate.

am si eu chestia asta cu flori uscate, rezista fara apa ca eu uit sa ud florile  :giggle:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #305 : Joi, 03 Mai 2012, 21:58 »
Florile din balconul meu

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #306 : Joi, 03 Mai 2012, 22:05 »
O altă plantă îngrijită de mine

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #307 : Joi, 03 Mai 2012, 22:39 »
Frumoase, Lucia... Balconul cu muscate si fundalul imi aduc aminte de apartamentul meu inchiriat din Bucuresti, cu 5 ani in urma...

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #308 : Joi, 03 Mai 2012, 22:44 »
Caroline, să ştii că de multe ori servesc cafeaua de dimineata in balcon, iar alteori o servesc în faţa calculatorului, stând de vorbă cu voi... :) ;)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #309 : Joi, 03 Mai 2012, 23:45 »
chiar superbe muscatele din balcon :) imi aduc aminte de balconul meu, cum serveam nuci si rosii cherry... cand aveam :(

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #310 : Vineri, 04 Mai 2012, 08:10 »
.... imi aduc aminte de balconul meu, cum serveam nuci si rosii cherry... cand aveam :(

aveai un nuc in balcon? si rasaduri de rosii cherry?    

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #311 : Vineri, 04 Mai 2012, 08:17 »
chiar superbe muscatele din balcon :) imi aduc aminte de balconul meu, cum serveam nuci si rosii cherry... cand aveam :(
   Îmi plac florile, plantele, ele reprezintă o sursă de viaţă, de frumos şi de energie pentru mine! Ştiu la ce te referi, Silviu: adevărate "aventuri" culinare pentru un trai sănătos între două meciuri de ping-pong. Nu-i aşa? :) ;)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #312 : Vineri, 04 Mai 2012, 09:42 »
da, un trai sanatos intre 2 seturi de ping-pong :D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #313 : Sâmbătă, 05 Mai 2012, 09:15 »
ce-mi place mie primavara cand rand pe rand infloresc florile din gradini  *|*
azi e randul irisilor  :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #314 : Sâmbătă, 05 Mai 2012, 10:14 »
 :)
infloresc gradinile

Singurul lucru frumos pe care-l vad de la fereastra blocului e pomul asta... Nu stiu ce e, este imeeeens, ajunge cam pana pe la etajul 5... Ciorchinii de clopotei lila raspandesc un miros suav de prin aprilie pana prin iunie... Tot privindu-l de peste douazeci de ani, am observat ca "stie" cand s-a dus frigul: cand incepe sa infloreasca, e clar ca primavara si-a intrat in drepturi... Dupa pisica, e al doilea lucru dintre cele mai pozate de pe langa casa  ;D L-am pozat an de an, in toate anotimpurile, in diverse faze de inflorire... infrunzire, desfrunzire...

Acum mi-am dat seama ca l-am pozat numai de sus... O sa-i fac poze si de aproape, acuma, cat e inflorit...  :D