Autor Subiect: Plante  (Citit de 160103 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Plante
« Răspuns #240 : Miercuri, 09 Noiembrie 2011, 17:27 »
Mi-am amintit ca am si eu o panza de paianjen pe undeva: in coltul din stanga sus. In poza mai mare (daca se da un clik pe ea), se vede mai bine. Mi-a iesit absolut din intamplare. Data viitoare o sa ma straduiesc mai mult!  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #241 : Joi, 10 Noiembrie 2011, 07:52 »
mari, astea is' gutui ? - tu vrei sa mor de pofta !??  ???
imi aduc aminte ca bunicii mei - de gura nepoticii ( adica eu  ;D ) au plantat un gutui in gradina  -  care nu se grabea deloc sa faca gutui, dar in schimb era un copac tare fain si imi placeau frunzele lui - daca le mototoleai in mana miroseau a gutui

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #242 : Joi, 10 Noiembrie 2011, 09:14 »
Ihi. Gutui. Anul acesta a facut foaaarte multe. Noroc ca pomul e la poarta si e rasfrant peste garduri pe strada si in curtea vecinului din spate - unde nu sta nimeni. Uite asa ne mai ajuta consatenii sa le adunam - cam jumate noi si jumate ei!  ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #243 : Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011, 17:03 »
nu ma intrebati ce sunt ca nu stiu - doar ca mi-au placut "stafidele" astea - un arbust mititel care nu mai avea frunze ci podoabele astea rosii si niste spini de toata frumusetea

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #244 : Duminică, 13 Noiembrie 2011, 16:05 »
Eh, e complicata treaba cand te stafidesti... Daca te mai inconjori si numai de spini... nu se/te mai intreaba nimeni cine/ce esti! Poti sa fii mai dulce decat orice... piersica!

Ia uite-le p-astea: macese dintr-o tufa stinghera pe lunca. Or fi de doua feluri? Salbatice si domestice? Habar n-am! Astea-s ca mine: salbatice.

Va rog, nu radeti, da?! Ale mele nu-s facute cu rasnita! Sunt cu silk-epil-ul!  :P

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #245 : Duminică, 13 Noiembrie 2011, 18:47 »
Eh, e complicata treaba cand te stafidesti... Daca te mai inconjori si numai de spini... nu se/te mai intreaba nimeni cine/ce esti! Poti sa fii mai dulce decat orice... piersica!
.....
Va rog, nu radeti, da?! Ale mele nu-s facute cu rasnita! Sunt cu silk-epil-ul!  :P

uite d'astea cu stafide chiar nu am ( ma refer la alea de se mananca, nu se plimba  ;D)
si te rog sa ma lasi bre cu rasnitele, silk-urile, aragazurile- si alte d'astea - ai de gand sa revolutionezi tehnica fotografica  :o - uite chiar nu am idee ce "bazdag" de aparat ai dar daca are buton de on/off e de bine  ;D - functioneaza

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #246 : Duminică, 13 Noiembrie 2011, 20:21 »
Nu-i prea merge botonu'... L-am pus pe un Nea' sa-mi faca o poza. Mi-a facut una cand eram cu spatele, ma duceam spre locul faptei, si una cand ajunsesem in cadru, dar fara cap! Trebe sa stii si sa apesi pe buton... Eu le-am tot gresit la viata mea... Si, probabil, chiar asa sunt: fara cap!

Uite ce a patit asta in ultimele trei saptamani: 

Tot mai imboboceste, dar a inceput sa inghete…  A inceput sa-i inghete si apa cainelui...

Totul se usuca…   

In primavara lui 2009 am infipt in pamant doua bete de salcie cam de cate un metru, pe care le-am impletit. Acum e imensa. La primavara trebuie sa mai taiem din ea, ca ne cotropeste!

Anunt umanitar: fie-va mila! Face-ti-va pomana! Cui ii prisosesc niste bulbi de ghiocei? Dau oricat! N-am gasit pe nicaieri. Erau asta-primavara in Brico, dar am zis ca lasa ca iau la toamna. Acum nu mai sunt; mi-am mai luat ieri muscari, branduse de tz- culori, zambile, lalele… Anul trecut am pus branduse si muscari pe la 10-15 decembrie. Si s-au facut!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #247 : Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011, 19:41 »
n-au prea mai ramas flori prin oras cam pe nicaieri
doar la florasese - si alea de import si daca ma apropii sa le fac vreo poza, ma si iau la intrebari - da faceti un reportaj? - daca nu poate comparati ceva - avem unele frumoase - buchete - gata facute - doar la 100 de lei - cinci fire   :o
mai sa fie! da' tin toata iarna !!!!!   ;D  8)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #248 : Miercuri, 30 Noiembrie 2011, 21:01 »
ati pus graul la incoltit !!??  ???
cica ar fi un obicei pagan dar inca se mai obisnuieste a se pune grau la incoltit pe farfurioare, pentru a vedea semnele anului viitor. dupa cum va creste graul asa va fi in anul viitor norocul si sanatatea
de obicei nu ma prea dau in vant dupa chestia asta dar anul acesta nu stiu cum de s-a intamplat dar toata lumea mi-a adus boabe de grau - uite si tu aici grau - sa ai un an bun   8)
daca stiam ca stang atata cred ca renta sa-mi deschid o moara  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #249 : Joi, 01 Decembrie 2011, 20:02 »
N-am pus grau, n-am pus ramuri de pom la inflorit... Cum sa fie anul viitor? Mai prost.

Foto REUTERS: IMAGES OF THE YEAR 2011_SPANIA. Nebunia fascinantă a detaliului: stropi de ploaie

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #250 : Joi, 01 Decembrie 2011, 21:56 »
wow, ce poza faina - bordo-ul ala al trandafirului ii super

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #251 : Duminică, 04 Decembrie 2011, 10:48 »
gasite din intamplare in ghivecele acelea urate de pe strada

Offline liliana_czc

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
« Răspuns #252 : Luni, 05 Decembrie 2011, 23:30 »
cum reusiti voi sa postati poze ca mie imi zice ca-s prea mari?

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #253 : Marți, 06 Decembrie 2011, 10:22 »
Limba-soacrei  :D

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #254 : Marți, 06 Decembrie 2011, 11:56 »
cum reusiti voi sa postati poze ca mie imi zice ca-s prea mari?
Exista un topic ("Sugestii si probleme tehnice") unde ai putea primi raspunsul.Succes!