Aici se discuta > Subiecte generale

Plante

<< < (2/99) > >>

Lunaintrestele:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:23 ---Am tot promis ca atasez niste poze cu sera si gradina mea, dar maine dimineata chiar am sa ma tin de cuvant. Acum am infloriti doar crocusii si ghioceii, dar se pregatesc narcisele; cred ca in 5-6 zile daca timpul va continua sa fie la fel de cald, se vor deschide. Dintre pomi am vazut azi ca artarul canadian rosu da semne de inflorire, dar mai sunt dupa socotelile mele cam 2 saptamani.

--- Terminare citat ---
Mai intai de narcise ar trebui sa apara zambilutele....la mine se pare ca se mai lasa asteptate.

almi_gabi:
Ghiocei sa fie daca lumea cere imediat vin cu ei - numai primavara sa nu plece.

admin:
Zambilele sunt intarziate anul acesta, sunt in urma narciselor, nu pot sa inteleg de ce. De-abia au 5 cm. Cele din interior au trecut de 2 saptamani. A fost destul de rece afara, cel putin comparativ cu anul trecut.

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:17 ---Zambilele sunt intarziate anul acesta, sunt in urma narciselor, nu pot sa inteleg de ce. De-abia au 5 cm. Cele din interior au trecut de 2 saptamani. A fost destul de rece afara, cel putin comparativ cu anul trecut.

--- Terminare citat ---

Atunci avem rabdare si asteptam sa arate si cele din gradina ta asa.

Cat te invidiez pentru gradina.

maria171:
gigi
cum arata crocusii?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă