Aici se discuta > Subiecte generale
Plante
wonderland:
Hai sa ma laud si io cu semnele de primavara din gradina...publica ;D
wonderland:
Mie de ce nu+mi infloreste trandafirul japonez?! ???
wonderland:
o intrebare care mi-a incoltit si mie in minte :giggle: :blush:
--- Citat din: carmentoma din Luni, 10 Mai 2010, 23:48 ---Pentru mine esti un vesnic paradox! Ba dai senzatia ca ai fi un tinerel de maxim 30 de ani, ba parca i fi unul din mosii de la Muppets! Cine sau ce esti tu de fapt?!?
--- Terminare citat ---
De fapt am rasfoit prin topic sa vad daca e doar despre floricele de apartament sau si despre gradinarit ;) Se pare ca este, sau...a fost si despre gradinarit. Poate ca se reactiveaza.
Stie cineva ce pot sa le fac unor narcise cam palidute, care, clar nu mai infloresc anul asta?
Angela B:
pot sa-ti spun ce as face eu
- daca sunt plantate recent (anul trecut) as crede ca sunt puse la umbra si trebuie sa le mut mai la soare.
- daca sunt plantate de mai multi ani ( si au inflorit pana acum) atunci trebuie replantate pentru ca cu timpul radacinile intra mai mult in pamant si infloresc mai greu.
Sper sa te ajute randurile mele.
:)
wonderland:
Angela B - sigur ca ma ajuta :kissing:
- sunt in soare, plantate, acum vreo 2 ani, nu stiu daca au inflorit pana acum. eu am gasit o singura floare cu bobocul ofilit inainte de a inflori :bully: Deci, a doua varianta pare potrivita. Dar, iata inca o intrebare - mai pot face replantarea acum sau sa astept pe la toamna? :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă