Aici se discuta > Subiecte generale
Plante
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 29 Decembrie 2012, 20:26 ---da' Amorphophallus Titanum nu a crescut frumos? ??? :-\
--- Terminare citat ---
Silviu, as putea spune ca a crescut spectaculos! :)
almi_gabi:
Stie cineva unde gasesc in Bucuresti ghivece pentru bonsai? Sa nu fie din plastic ! ???
eh, era sa uit - si sa nu coste cat un week-end la munte !! |o
Mari_a:
Ai gasit ghiveci? In piata... sunt din alea de pamant, de toate formele si marimile...
Mi-au inflorit brandusele... galbene si mov.... Se pregatesc muscarii! Pe care i-am tot mutat prin ghivece, prin diverse locuri din curte, au mai degerat, am pus altii... Si pentru prima oara, in al treilea an de cand le-am pus, o sa-mi infloreasca o multime de narcise! Si lalele s-au "impuiat"... Asa ma bucur, ca am bagat o multime de bani in bulbi de tot felul! Cel putin gladiole am plantat toate culorile posibile si imposibile, iar anul trecut mi-au inflorit numai doua mov, firave... In rest, am avut o bogata recolta de... frunze. Abia astept sa se mai incalzeasca si sa-mi fac de lucru prin gradina...
almi_gabi:
--- Citat din: Mari_a din Duminică, 03 Martie 2013, 21:44 ---Ai gasit ghiveci? In piata... sunt din alea de pamant, de toate formele si marimile...
Mi-au inflorit brandusele... galbene si mov.... Se pregatesc muscarii! ....
--- Terminare citat ---
n-am gasit ghiveci !! ???
ce fain de tine ca ai flori in gradina !!
arata super
trebuia sa le postezi mai mari - ca am inceput sa am probleme cu ochii si vad din ce in ce mai in ceata"""" :D
Mari_a:
Pai... o sa le mai fac poze, pe masura ce vor inflori... Ca... ma retrag iar in carapace. Acum trei ani cu asta imi ocupam timpul liber. Pe urma mi-am gasit alta... joaca. Dupa ce m-am stresat bine de cap (!), ma intorc la.. dat cu sapa in gradina. Ce-o fi, o fi!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă