Aici se discuta > Subiecte generale

Plante

<< < (75/99) > >>

Caroline:
Anda, aici gasesti modalitati de a posta imagini... fara resize.  :)

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.0.html

almi_gabi:

--- Citat din: anda din Duminică, 25 Noiembrie 2012, 10:53 ---Iata si trandafirii mei in luna noiembrie. Este primul an cand, datorita temperaturilor mai mari, ei sunt plini de boboci si de flori:

--- Terminare citat ---

Imi place in special primul - cel rosu!  :)
Si te invidiez pentru gradina! De fapt pe toti cei care au casa la curte. Eu ma plimb pe stradutele Bucurestiului si trag cu ochiul la florile din gradinile oamenilor privind printre "uluci".  

anda:
De acesta sigur te vei indragosti, l-am pus in aprilie si iata ca este atat de micut dar are 7 trandafiri pe el!!! Este o minunatie. Abia astept sa creasca, va fi deosebit, poate ca va deveni el regele gradinii, detronandu-l pe maretul urcator Morning Jewel.

deli_a:
Prima mea poezie, scrisa in ziua cand implineam 17 ani (trista, evident, ca doar eram o adolescenta neinteleasa, ca toti adolescentii), avea un vers ceva cu "si ninge peste trandafiri, iar el este departe..." Imi amintesc imaginea cu trandafirii rosii din fata casei parintilor mei din Brasov cu zapada pe florile deschise... eu ii priveam de la geam... mi se parea sfasietor de trist sa ninga pe trandafirii infloriti...  :((

silviu:

--- Citat din: deli_a din Luni, 26 Noiembrie 2012, 10:40 ---"si ninge peste trandafiri, iar el este departe..."
--- Terminare citat ---
care el? ???

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă