Aici se discuta > Subiecte generale
Plante
Caroline:
--- Citat din: admin din Luni, 05 Noiembrie 2012, 20:06 ---Apropo de asta, imi povestea un prieten cum facea nevasta-sa cu prietenele ei la magazinele de haine. Lua cate o bluza sau ma rog ce-i placea si o muta de la marimea ei la una extrem diferita. De acolo nu o cumpara nimeni, ca cine-si cauta masura mare si dadea de astea nu avea ce face cu ele, iar cele care aveau masura potrivita, nu cautau la marimi mari. Asa ca ramanea acolo, pana se facea o ieftinire. Fetele stiau aproximativ cand si veneau pregatite sa-si ia...roadele.
--- Terminare citat ---
Tare! :happy: Buna idee... ai putea sa muti si tu florile la raionul de Artizanat sau Mobila. De-acolo n-o sa le cumpere nimeni, ca o sa creada ca sunt de decor. :P
PGabriela:
Da! ce nu-i trece romanului prin minte :)
Buna strategia :)
almi_gabi:
Zilele trecute, pe o straduta de case prin centrul Bucurestiului, pe o vreme nu tocmai "calduroasa" cateva flori mai rezistau frigului, impodobind curtile oamenilor. :)
micaela:
superb trandafir. si eu am vazut ieri, in Cotroceni, doi boboci de trandafir galben, o minunatie. M-am oprit si m-am uitat in "curtea omului" in care se aflau, o "eternitate" de un minut. :)
anda:
Iata si trandafirii mei in luna noiembrie. Este primul an cand, datorita temperaturilor mai mari, ei sunt plini de boboci si de flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă