Aici se discuta > Subiecte generale

Plante

<< < (63/99) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Joi, 03 Mai 2012, 23:45 ---.... imi aduc aminte de balconul meu, cum serveam nuci si rosii cherry... cand aveam :(

--- Terminare citat ---

aveai un nuc in balcon? si rasaduri de rosii cherry?    

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Joi, 03 Mai 2012, 23:45 ---chiar superbe muscatele din balcon :) imi aduc aminte de balconul meu, cum serveam nuci si rosii cherry... cand aveam :(

--- Terminare citat ---
   Îmi plac florile, plantele, ele reprezintă o sursă de viaţă, de frumos şi de energie pentru mine! Ştiu la ce te referi, Silviu: adevărate "aventuri" culinare pentru un trai sănătos între două meciuri de ping-pong. Nu-i aşa? :) ;)

silviu:
da, un trai sanatos intre 2 seturi de ping-pong :D

almi_gabi:
ce-mi place mie primavara cand rand pe rand infloresc florile din gradini  *|*
azi e randul irisilor  :)

Mari_a:
 :)
infloresc gradinile
Singurul lucru frumos pe care-l vad de la fereastra blocului e pomul asta... Nu stiu ce e, este imeeeens, ajunge cam pana pe la etajul 5... Ciorchinii de clopotei lila raspandesc un miros suav de prin aprilie pana prin iunie... Tot privindu-l de peste douazeci de ani, am observat ca "stie" cand s-a dus frigul: cand incepe sa infloreasca, e clar ca primavara si-a intrat in drepturi... Dupa pisica, e al doilea lucru dintre cele mai pozate de pe langa casa  ;D L-am pozat an de an, in toate anotimpurile, in diverse faze de inflorire... infrunzire, desfrunzire...

Acum mi-am dat seama ca l-am pozat numai de sus... O sa-i fac poze si de aproape, acuma, cat e inflorit...  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă