Aici se discuta > Subiecte generale

Plante

<< < (54/99) > >>

oti:
sunt o mare iubitoare de plante. mi-a placut dintotdeauna sa am flori in casa. dar numai din cele infloresc. se spune ca plantele fara flori sunt seci si nu aduc noroc.
deci in ultima vreme am eliminat ficusii si  restul cataratoarelor verzi. mai am in casa doar o dracena subtire si inalta.
in toamna asta de la un eveniment  "serbarile campinei" am cumparat bulbi de zambile, lalele, frezii, narcise, cu gandul sa le plantez in ghivece la birou.
o florareasa m-a invatat, ca daca vreau sa dea randament imediat, inainte sa le pun in pamant sa le tin la frigider 2 saptamani, sa-si faca ele ciclul de iarna. apoi sa le plantez in ghiveci.
acum ma mandresc ca am zambilele inflorite in ghiveci, lalelele au boboci, iar narciseel galbene sunt inflorite in manunchi - o minunatie. numai freziile s-au stricat.
e minunat sa ma uit spre geam si sa vad gramada de flori, iar in spatele lor ninge linistit.

almi_gabi:

--- Citat din: oti din Duminică, 05 Februarie 2012, 22:39 ---...
o florareasa m-a invatat, ca daca vreau sa dea randament imediat, inainte sa le pun in pamant sa le tin la frigider 2 saptamani, sa-si faca ele ciclul de iarna. apoi sa le plantez in ghiveci.
acum ma mandresc ca am zambilele inflorite in ghiveci, lalelele au boboci, iar narciseel galbene sunt inflorite in manunchi - o minunatie. ..

--- Terminare citat ---

ma faci invidioasa, la mine nu infloresc , cred ca nu au destula lumina; asa ca ma bucur de florile de prin gradini; deabia astept sa infloresca copacii, imi plac atat de mult  :)

Mari_a:
De pe insula Margareta, pe 8 martie...

almi_gabi:
frumosi, frumosi  :)
si eu sunt la vanatoare de ghiocei prin Bucuresti da' inca nu i-am gasit, pana ajung eu in parc le trece vremea; da' poate prind macar lalele si narcise   

Mari_a:
Anul trecut, in Duminica Tomii, am fost la Brasov. Era orasul pliiiiin de lalele! Peste tot, in toate parcurile, in toate rondurile, in toate jardinierele... De toate culorile, formele, marimile, soiurile, modelele, dantelele... O frumusete! Anu' asta Parada Junilor pica pe 22 aprilie... si ma bate un gand...   :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă