Aici se discuta > Subiecte generale

Plante

<< < (49/99) > >>

Mari_a:
Mi-am amintit ca am si eu o panza de paianjen pe undeva: in coltul din stanga sus. In poza mai mare (daca se da un clik pe ea), se vede mai bine. Mi-a iesit absolut din intamplare. Data viitoare o sa ma straduiesc mai mult!  :)

almi_gabi:
mari, astea is' gutui ? - tu vrei sa mor de pofta !??  ???
imi aduc aminte ca bunicii mei - de gura nepoticii ( adica eu  ;D ) au plantat un gutui in gradina  -  care nu se grabea deloc sa faca gutui, dar in schimb era un copac tare fain si imi placeau frunzele lui - daca le mototoleai in mana miroseau a gutui

Mari_a:
Ihi. Gutui. Anul acesta a facut foaaarte multe. Noroc ca pomul e la poarta si e rasfrant peste garduri pe strada si in curtea vecinului din spate - unde nu sta nimeni. Uite asa ne mai ajuta consatenii sa le adunam - cam jumate noi si jumate ei!  ;D

almi_gabi:
nu ma intrebati ce sunt ca nu stiu - doar ca mi-au placut "stafidele" astea - un arbust mititel care nu mai avea frunze ci podoabele astea rosii si niste spini de toata frumusetea

Mari_a:
Eh, e complicata treaba cand te stafidesti... Daca te mai inconjori si numai de spini... nu se/te mai intreaba nimeni cine/ce esti! Poti sa fii mai dulce decat orice... piersica!

Ia uite-le p-astea: macese dintr-o tufa stinghera pe lunca. Or fi de doua feluri? Salbatice si domestice? Habar n-am! Astea-s ca mine: salbatice.

Va rog, nu radeti, da?! Ale mele nu-s facute cu rasnita! Sunt cu silk-epil-ul!  :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă