Aici se discuta > Subiecte generale

Plante

<< < (44/99) > >>

Mari_a:
Și rămăsesem la înfloreală...

Le-am scris cu unghia pe tencuială
Pe un părete de firidă goală,
Pe întuneric, în singurătate
Cu puterile neajutate...

(Arghezi - Flori de mucigai)

almi_gabi:
astea cresc cu "anti-age 45+"  ??  ;D  ;D  8)

Mari_a:
Dacă nu dai cu anti- , d'astea îți înfloresc! ;D
Eh, dar lasă, nu mai fi așa nerăbdătoare! O să vezi tu ce-ți crește, ce-ți descrește și ce nu mai crește după 45!  ;D

(Pfoai! Și eu care ziceam că pe topicu'  ăsta e parfum de roze!  O dată am vrut și io să fiu 'telectuală! ;D)

almi_gabi:
ai fost foarte 'telectuala - am inteles tot - amestec parfum de roze si anti age  ;D

(poza este facuta in curtea manastirii Comana luna aceasta)

Mari_a:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 30 Septembrie 2011, 18:56 ---ai fost foarte 'telectuala - am inteles tot - amestec parfum de roze si anti age  ;D
--- Terminare citat ---

‘telectuală, deaaaa! Lasă mă, să creadă lumea că sunt dășteaptă!  :D Mesajul ăla l-am modificat de mai multe ori, și aia e ce a rezultat! (Dacă nu-mi lăsați vreo două ore timp de modificare!) Dar nu-i nimic, a ieșit mai încifrat, mai ermetic, așa cum sunt multe p-aici... Restul sunt poze și muzici.
(N-aș fi crezut vreodată că mă poate stârni așa o femeie! Precizare importantă: la scris. La ce vă gândeați?! La scris prostii pe forum sunt pe podium!)
Azi n-am poze cu plante. Mai uitați-vă și voi pe geam, până nu vine zăpada. Și așa e cam multă para-psiho-pupu-sociologie pe-aici... S-o mai diluăm, așa, s-o lăsăm mai moale, deși lumea vrea...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă