Aici se discuta > Subiecte generale

Plante

<< < (43/99) > >>

almi_gabi:
Copacii uscati - ce ne inspira astfel de copaci atunci cand ii intalnim in drumul nostru?
Sunt o dovada a trecerii timpului - un transfer de stafeta- raman in picioare datorita trainiciei radacinilor lor - puterii ce inca mai dainuie cu toate ca "vremea" lor a trecut.
....si cand ii vezi asa - golasi - parca mai multa veselie are vegetatia din jur

julia:
in parcul de linga mine, copacii astia au fost taiati in diferite forme si dimensiuni si colorati frumos

Mari_a:

--- Citat din: almi_gabi din Joi, 29 Septembrie 2011, 08:26 ---Copacii uscati - ce ne inspira astfel de copaci atunci cand ii intalnim in drumul nostru?
Sunt o dovada a trecerii timpului - un transfer de stafeta- raman in picioare datorita trainiciei radacinilor lor - puterii ce inca mai dainuie cu toate ca "vremea" lor a trecut.
--- Terminare citat ---

Mie îmi amintesc că și vremea mea a trecut și că trebuie să mă îmbălsămez mai des în anti-age 45+

almi_gabi:

--- Citat din: julia din Joi, 29 Septembrie 2011, 17:06 ---in parcul de linga mine, copacii astia au fost taiati in diferite forme si dimensiuni si colorati frumos

--- Terminare citat ---

de taiat nu i-as taia dar de colorat - ar fi o idee - in verde  ;D

--- Citat din: Mari_a din Joi, 29 Septembrie 2011, 23:20 ---Mie îmi amintesc că și vremea mea a trecut și că trebuie să mă îmbălsămez mai des în anti-age 45+

--- Terminare citat ---

ce e aia "anti-age 45+"   ???  - pot sa o folosesc la florile din ghiveci care nu vor cu nici un chip sa  infloreasca   ;D

Mari_a:
ce e aia "anti-age 45+"     - pot sa o folosesc la florile din ghiveci care nu vor cu nici un chip sa  infloreasca   

Păi tu nu ştii ce e, că încă n-ai. La mine corect era 45++ şi aproape încă un +. Dar e bine că e pozitiv! Cum zice tata: cât ne mai ţine Ăl de Sus pe Planetă, sănătoşi să fim!
Poţi să pui şi la flori, dar aşteaptă şi tu să treacă şi ele de 45!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă